Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Chirurgie Laser
Foto

Noi cei de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, avem ca ideologie de baza juramântul lui Hipocrate iar sanatatea pacientilor nostri este o obligatie sacra, în acest sens salvarea dintilor pacientilor este primordiala si nu precupetim nici un efort în realizarea acestui deziderat.

Vine o vreme însa, când din diverse motive ni se poate întâmpla sa pierdem un dinte sau mai multi si atunci începem sa ne gândim la o solutie de a ne reface dantura.

Doctorii stomatologi recomanda ca decizia de refacere a danturii sa fie cât mai rapida, deoarece fiecare zi de amânare aduce modificari nefaste danturii si organismului, fiind demonstrata stiintific legatura dintre sanatatea danturii cu buna functionare a celorlalte organe din corpul nostru.

În cazul unei extractii este bine sa stiti ca odata cu extractia dintelui, se poate insera în cadrul aceleiasi sedinte un implant dentar, astfel încât dintii vecini sa nu migreze iar vindecarea locului sa fie optimizata. Practic sunt efectuate doua proceduri într-una, cu un disconfort minim pentru pacient.

Cu totii am auzit diverse lucruri despre implantul dentar, dar iata sunt trei aspecte, mai putin cunoscute despre implant si pe care este bine sa le aflati de la doctorii nostri specialisti:

1. Implantul dentar se poate insera în aceeasi sedinta cu extractia dintelui compromis.
2. Credinta generala este ca implanturile sunt doar din titan, dar ele pot fi si din titan, titan cu zirconiu si chiar zirconiu
3. Implantul dentar se poate insera cu ajutorul laserului dentar, pentru un confort sporit si o mai buna osteointegrare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.