Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Chirurgie Laser
Foto

Laserele dentare ajuta medicul sa efectueze procedura cu o precizie mai mare, reducând deteriorarea tesutului înconjurator în timpul inserarii implantului. De asemenea, nu este nevoie de inciziii sau fire de sutura, deoarece inserarea si descoperirea implanturilor se face prin evaporarea gingiei cu echipamentul laser.

Laserele ajuta la coagularea mai rapida a vaselor de sânge, ceea ce ajuta la reducerea durerii si sângerarii în timpul interventiei chirurgicale si la o vindecare postoperatorie mai rapida.

Laserul ajuta la pregatirea locului implantului, îmbunatatind stabilitatea si longevitatea implantului dentar. Totodata, acesta ofera o osteointegrare mai rapida a implanturilor si o acceptare mai usoara a acestora de catre organism.

Laserul sterilizeaza tesutul, având un puternic efect antiseptic si reducând, astfel, riscul de edem (umflarea gingiilor) si de dezvoltare a infectiilor ulterioare.

Exista mai multe cauze care duc la pierderea dintilor – igiena orala precara, infectiile gingivale, o alimentatie saraca în anumiti nutrienti, loviturile la dinti (chiar si cele suferite demult, în copilarie), bruxismul, anumite afectiuni congenitale si altele.

Din fericire, medicina moderna ofera solutii eficiente si rapide pentru aceasta problema. Indiferent de cauza care a dus la pierderea unuia sau mai multor dinti, implantul dentar îti vine în ajutor.

Prin utilizarea laserului în implantologie, îti putem oferi o procedura inovatoare, care asigura inserarea implantului în conditii sterile, cu un timp minim de vindecare si o durere redusa în timpul recuperarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.