Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Chirurgie Laser
Foto

Clinica stomatologica premium laser Deos Dental este printre primele clinici din România care a introdus în planurile de tratament ale pacientilor aceasta procedura revolutionara de tratament-terapia fotodinamica laser.(PDT)

Noi suntem o echipa de doctori stomatologi, care suntem convinsi ca fiecare pacient are dreptul la tratamente medicale premium si pentru acest lucru ne straduim sa fim mereu în avangarda domeniului stomatologic, investind profesional în una din cele mai specializate echipe de medici dentisti iar în clinica noastra utilizam cea mai moderna tehnologie, prin protocoale medicale unice, care sa se plieze perfect pe cazul fiecarui pacient în parte, pentru obtinerea celor mai eficiente rezultate, la cele mai înalte standarde internationale.

La clinica dentara Deos Dental, medicii nostri specialisti sunt in primul rând oameni, apoi doctori profesionisti adepti ai juramântului lui Hipocrate, care prin responsabilitate si devotament, dau masura  talentului lor si duc actul medical stomatologic la nivel de arta.

Este foarte important sa stiti ca terapia fotodinamica laser distruge mai mult de 99% din bacteriile din cavitatea bucala, fara sa fie necesara utilizarea de antibiotice, fiind o procedura minim-invaziva, fara durere si care se efectueaza printr-o singura vizita la o clinica specializata.

Cum anihileaza aceasta terapie noua si miraculoasa aproape 100% din bacteriile daunatoare danturii, fara antibiotice?

Aceasta terapie se foloseste de energia luminii care este concentrata asupra unei substante fotosensibile, care se aplica pe zona infectata cu bacterii din cavitatea bucala si este activata de o lumina vizibila în spectrul rosu sau albastru.

Acest proces va duce la o eliberare de oxigen, care va determina instant anihilarea bacteriilor patogene

Cu aceasta terapie fotodinamica(laser) antimicrobiana revolutionara în stomatologie, medicii nostri dentisti reusesc sa anihileze infectiile bacteriene fara disconfort, durere si efecte adverse.

Ce este de fapt aceasta terapie fotodinamica laser?

Specialistii stomatologi de la clinica dentara premium laser Deos Dental aplica în mod uzual metoda terapiei fotodinamice  în tratamentul pacientilor, fiind o procedura de ultima ora în domeniul stomatologic, bazata pe tehnica folosirii energiei luminii(laserului) asupra unei substante fotosensibile.

Pacientului i se trateaza zona infectata de bacterii, cu o substanta fotosensibila de culoare albastra, care va fi activata de laserul medical printr-o lumina vizibila, în spectrul albastru sau rosu.

Astfel aproape în totalitate bacteriile distructive din cavitatea orala a pacientului sunt distruse, printr-o eliberare masiva de oxigen.

În ce domeniu stomatologic se poate folosi terapia fotodinamica antimicrobiana?

Doctorii stomatologi de la clinica dentara Deos Dental folosesc aceasta tehnica revolutionara în tratarea afectiunilor parodontale, în cele de periimplantita, în procedurile endodontice, adica în vindecarea infectiei canalului radicular si în tratarea afectiunii de alveolita postextractionala, determinata de inflamatia alveolei dentare dupa efectuarea extractiei.

Pacientii nostri DEOSebiti beneficiaza prin folosirea acestui tratament de top cu terapia fotodinamica antimicrobiana, de rezolvarea eficienta si rapida a tuturor afectiunilor enumerate mai sus, printr-o vindecare imediata, fara durere si efecte adverse, totul într-o singura vizita la cabinetul stomatologic.

Daca va doriti o abordare holistica a problemelor dumneavoastra dentare, chiar si în procedura de terapie fotodinamica, trebuie sa stiti ca medicii stomatologi de la clinica dentara premium laser Deos Dental, nu se adreseaza doar unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic si asupra sanatatii orale a pacientului, care este esential în stabilirea echilibrului unui organism armonios, sanatos si frumos.

Asa ca nu este suficient doar sa arati estetic bine, ci este esential ca tratamentul stomatologic sa fie adecvat si particularizat fiecarui caz medical în parte si mai ales sa nu dauneze sanatatii organismului tau.

Tocmai din acest motiv la clinica dentara premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai moderna aparatura de nivel international, fiecare cabinet stomatologic fiind dotat cu tehnologie medicala stomatologica de top, ci si în una din cele mai profesioniste si responsabile echipe de medici stomatologi, specializati permanent la cursuri stiintifice internationale de profil , cu cele  mai noi si avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot sa va ofere cele mai eficiente si responsabile protocoale de tratament în functie de particularitatile organismului dumneavoastra, adica veti beneficia de tratamente stomatologice de eficienta maxima, minim invazive, totul fara disconfort si fara durere.

Cine nu-si doreste un corp perfect, o dantura de Hollywood, un zâmbet stralucitor si DEOSebit?

La clinica dentara premium laser Deos Dental, doctorul stomatolog analizeaza atent, cu ajutorul camerei intraorale,  starea exacta a danturii pacientului si necesitatea efectuarii procedurii de terapie fotodinamica laser, pentru a reda danturii sanatatea, oferindu-i pacientului zâmbetul mult dorit si starea de bine.

Stim cu totii ca în viata agitata a secolului nostru cel mai valoros lucru dupa sanatate este timpul si tocmai din acest motiv suntem convinsi ca pacientii de la Deos Dental vor fi cu siguranta încântati sa reduca timpul petrecut în cabinetul stomatologic, aceasta tehnologie ultra moderna diminuând stresul procedurilor clasice prelungite, cu un grad ridicat de disconfort.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.