Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Deos Dental
Foto

Suntem o clinica stomatologica Bucuresti cu o experienta de peste 15 ani, care a redat sanatatea a mii de pacienti, care a faurit mii de zâmbete fericite si am prefera sa vorbim mai putin despre noi si sa lasam pacientii nostri sa-si spuna parerea lor despre atitudinea si rezultatele noastre profesionale.

Clinica dentara Deos Dental este una din cele mai moderne si avangardiste clinici din Bucuresti, având una din cele mai profesioniste echipe de doctori stomatologi, care îmbina armonios tehnologia moderna, aparatura high-tech, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu aspiratiile lui, dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale unice, care sa se plieze pe fiecare caz de pacient în parte. Fiecare doctor stomatolog de la clinica noastra, coreleaza atent toate aceste aspecte, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa-i redea cei mai importanti factori pentru organism:sanatatea, aspectul estetic dorit si încrederea de sine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.