Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Parodontoza laser
Foto

Cu totii ne dorim o dantura perfecta si un zâmbet de star de cinema, dar cât de mult timp ne acordam noua si cât din acest timp îl acordam efectiv îngrijirii danturii?

Credem ca este suficient sa ne spalam o data sau de doua ori pe zi pe dinti si totul s-a rezolvat în igiena orala, din pacate nu este deloc asa.

Câti dintre noi ne programam pur si simplu la un consult o data sau de doua ori pe an la un medic stomatolog?

Muncim mult, alergam de dimineata pâna seara, consumam tot felul de mâncare comandata din diferite locuri, fara sa stim cum si din ce ingrediente este produsa iar în weekend suntem doborâti de oboseala si nu mai avem timp nici de sport.

Asa încep problemele: oboseala cronica, cresterea în greutate, probleme medicale si în strânsa legatura, deteriorarea danturii. Apar carii, tartru, sângerari ale gingiei si uite cum parodontoza începe sa ne afecteze agresiv întreaga cavitate bucala, ducându-ne rapid spre pierderea dintilor.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.