Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Parodontoza laser
Foto

Periimplantita este o afectiune care afecteaza tesuturile din jurul implanturilor dentare, provocând infectie, durere, inflamare si sângerare. Daca este lasata netratata, poate duce la esecul implantului. Poate fi cauzata de diversi factori, cum ar fi o igiena orala precara, supraîncarcarea implantului dentar, expunerea suprafetei implantului din cauza retractiei gingiilor, infectiile bacteriene, bolile sistemice sau fumatul.

Tratamentul cu plasma bogata în trombocite (PRP) este o alternativa foarte buna pentru cei care cauta o solutie neinvaziva pentru periimplantita, cu efecte benefice asupra regenerarii tesuturilor si vindecarii ranilor.

Tratamentul cu PRP pentru periimplantita presupune injectarea solutiei în zona afectata. Factorii de crestere prezenti în autoplasma pacientului stimuleaza raspunsul natural de vindecare al organismului, contribuind la o regenerare îmbunatatita a tesuturilor si la reducerea inflamatiei. PRP ajuta, de asemenea, la îmbunatatirea fluxului sanguin catre zona afectata, ceea ce faciliteaza cresterea tesutului nou, sanatos. Tratamentul se efectueaza de obicei într-o singura sedinta si implica un disconfort minim.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.