Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Smile 360
Foto

În tratamentul de albire a dintilor exista o mare diferenta  între stomatologia clasica si  cea moderna. Stomatologia de ultima ora, îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura de top, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare caz de pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa- i redea cei mai importanti factori pentru organism si anume: sanatatea, încrederea si respectul de sine

Cine nu-si doreste un corp perfect, o dantura de Hollywood, un zâmbet stralucitor si DEOSebit?

Tocmai din acest motiv la noi în clinica am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente de estetica dentara specializat în albirea dentara laser, dotat la cele mai înalte standarde internationale, cu cea mai moderna tehnologie, prin folosirea laserului si cu una din cele mai profesioniste si dedicate echipe de doctori stomatologi din domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.