Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Smile 360
Foto

În ce consta igienizarea dentara profesionala?

La clinica stomatologica Deos Dental, în tratamentul de igienizare orala medicii dentisti aplica manopere avangardiste prin folosirea tehnologiei de ultima ora iar procedura consta în trei etape: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si airflow.

1. Detartraj dentar profesional cu ultrasunete-profilaxie.

Detartrajul dentar cu ultrasunete consta în eliminarea tartrului si a placii bacteriene de pe suprafata dintilor, dintre spatiile interdentare, din zona supragingivala si subgingivala.

La clinica stomatologica premium laser Deos Dental, dupa efectuarea unei investigatii cu camera intraorala, medicii dentisti aplica procedura tipica de profilaxie constând în igienizarea danturii, prin utilizarea unui aparat care elimina placa bacteriana si tartrul. Acest aparat functioneaza pe baza de ultrasunete, producând mici vibratii, cu ajutorul carora sunt eliminate toate depozitele dentare. Aceasta procedura este minim invaziva, aparatul de detartraj fiind dotat cu un jet de apa, care este folosit pentru prevenirea deteriorarii suprafetei danturii si a încalzirii ei.

Aceasta prima etapa este esentiala pentru mentinerea igienei si a sanatatii dintilor, dar acest aparat nu poate ajunge mereu în locuri dificil accesibile, asa ca este nevoie si de o procedura aditionala pentru continuarea igienizarii dentare si anume, curatarea dintilor cu airflow.

2. Airflow

Este bine sa stiti ca detartrajul cu ultrasunete si air-flow este recomandat de medicii stomatologi de la clinica dentara Deos Dental, înaintea oricarui tratament sau lucrare dentara, dar si ca procedura de sine statatoare, pentru o curatare profesionala a dintilor si un aspect estetic DEOSebit.

Procedura stomatologica airflow se efectueaza cu un aparat ce pulverizeaza un jet de apa si aer ce contine si particule de bicarbonat de sodiu. Este o procedura recomandata si pentru a elimina petele alimentare de pe suprafata dintilor si se poate folosi si ca procedeu de sine statator în tratamentul de igienizare dentara, în cazul pacientilor fara tartru.

3. Periajul profesional

Periajul profesional vine în completarea detartrajului cu ultrasunete, se efectueaza cu o pasta speciala care lustruieste asperitatile si îndeparteaza placa bacteriana de pe suprafata dintilor.

Aceasta procedura este minim invaziva si complet nedureroasa, ea mai este utilizata si înainte de albirea dentara laser, de aplicarea unui aparat cu bracketi sau înainte de sigilarea dentara.

Procedura de periaj profesional se efectueaza doar într-un cabinet stomatologic specializat, într-o singura sedinta si prin realizarea ei, se obtine senzatia de dinti curati, prospetime si un zâmbet DEOSebit.

În tratamentul de igienizare a dintilor exista o mare diferenta  între stomatologia clasica si  cea moderna. Stomatologia actuala, îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura de top, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare caz de pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa- i redea cei mai importanti factori pentru organism si anume: sanatatea, încrederea si respectul de sine.

Daca va doriti o abordare holistica a problemelor dumneavoastra dentare, chiar si în procedura de igienizare dentara, trebuie sa stiti ca medicii stomatologi de la clinica dentara premium laser Deos Dental, nu se adreseaza doar unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic si asupra sanatatii orale a pacientului, care este esential în stabilirea echilibrului unui organism armonios, sanatos si frumos.

Asa ca nu este suficient doar sa arati estetic bine, ci este esential ca tratamentul stomatologic sa fie adecvat si particularizat fiecarui caz medical în parte si mai ales sa nu dauneze sanatatii organismului tau.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.