Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Smile 360
Foto
Tratamentul de canal (Endodontic) la microscop asistat laser

Cum reusesc doctorii stomatologi de la Deos Dental, sa faca arta dintr-o manopera medicala si sa salveze dintii!

Cine nu-si doreste sa aiba un corp perfect si o dantura de invidiat?

Dar viata alerta, alimentatia nesanatoasa si consumata in graba, stresul cotidian, poluarea citadina, lipsa hidratarii, fumatul, lipsa sportului etc, ne duc la un moment dat spre o situatie nedorita si constatam ca organismul nostru cedeaza si începe sa ne dea semne de alarma.

Toate organele corpului uman sunt strâns legate între ele iar dantura noastra nu face exceptie. Suma tuturor efectelor negative ale stilului nostru de viata alert, duc spre înmultirea bacteriilor, depunerea de tartru în cantitati tot mai mari si inevitabil, la aparitia cariilor.

Este bine sa stiti ca dintele reprezinta un organism viu, format din coroana si radacina. În interiorul acestuia se regaseste camera pulpara, care contine nervul si vasele de sânge care îi dau vitalitate.

Tratamentul de canal (endodontic) presupune îndepartarea continutului canalului radicular(pulpa sau un tratament în antecedente incorect efectuat), sterilizarea canalului radicular si sigilarea lui, cu scopul de a-i salva dintele si de a-i reda functionalitatea pe arcada.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.