Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Stomatologie copii
Foto

Stomatologie copii (pedodontia laser)sau stomatologie pediatrica-ce reprezinta?

Stomatologia pediatrica este o ramura foarte importanta a stomatologiei care se ocupa cu preventia si tratarea dentitiei temporare, cât si a dentitiei permanente la copii si adolescenti.

La clinica dentara premium laser Deos Dental, doctorii stomatologi de copii(pedodont) sunt în primul rând oameni si trateaza fiecare copil cum l-ar trata si pe copilul lui, în acest sens va face vizita la dentistul de copii cât mai placuta pentru copilul dumneavoastra.

Astfel se creeaza o relatie de empatie, încredere si prietenie între medicul pedodont si copil, relatie ce va duce în final la constientizarea copilului ca doctorul lui stomatolog îi vrea si îi face doar bine.

Este vital ca pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a danturii copilului, doctorul sa urmareasca evolutia danturii micului pacient de la copilarie pâna la finalul adolescentei.

Pedodotia (stomatologie copii) este un domeniu foarte important în cadrul clinicii stomatologice premium laser Deos Dental, deoarece doctorii nostri dentisti de copii(pedodonti)stiu ca studiile arata ca peste 80% din copiii din România au dintii afectati de carii.

Tocmai din acest motiv la clinica dentara Deos Dental am investit nu numai în cea mai moderna aparatura la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind utilat cu tehnologie medicala de top, ci si în una din cele mai profesioniste echipe de medici dentisti de copii (pedodonti), specializati permanent la cursuri internationale inovatoare, cu cele  mai noi si avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot sa va ofere cele mai eficiente si responsabile protocoale de tratament în functie de particularitatile organismului copilului dumneavoastra, adica micul dar importantul nostru pacient va beneficia de tratamente stomatologice de eficienta maxima, minim invazive, totul fara disconfort si fara durere.

La clinica dentara Deos Dental fiecare pacient este la fel de important, pentru ca noi consideram ca fiecare om are dreptul la cele mai performante si benefice tratamente stomatologice, cu atât mai mult copiii nostri, care merita mereu ce este mai bun si putem spune cu mândrie ca suntem si o clinica stomatologica de copii.

Spre deosebire de stomatologia clasica, cea moderna îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura high tech, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare pacient în parte, mai ales ca organismul si dantura copiilor este în continua transformare. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa- i redea cei mai importanti factori pentru organism si anume: sanatatea, râsul cristalin si bucuria de viata.

Daca doriti o abordare holistica a rezolvarii problemelor dentare ale copilului dumneavoastra, trebuie sa stiti ca medicii stomatologi de copii, de la clinica premium laser Deos Dental, nu se adreseaza numai unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic si asupra sanatatii orale a micului pacient, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios si sanatos.

Suntem în primul rând oameni, apoi doctori profesionisti iar la clina dentara premium laser Deos Dental, pacientii nostri sunt tratati cu responsabilitate si profesionalism pentru ca ei devin membrii ai familiei noastre, prietenii nostri DEOSebiti, pentru care am dus actul medical stomatologic la nivel de arta.

Stim cu totii ca sanatatea si aspectul fizic sunt atât de importante încât nu au pret, mai ales când este vorba despre sanatatea copiilor nostri si tocmai din acest motiv ne exprimam deplin masura talentului nostru de doctori stomatologi pedodonti cu profesionalism pentru satisfactia deplina a micilor pacienti, fiind mereu în avangarda profesionistilor din domeniu. Ce sentiment poate fi mai profund ca o îmbratisare si un zâmbet sincer al unui micut pacient  care pleaca fericit din clinica noastra?

Medicii stomatologi de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, au ca ideologie de baza juramântul lui Hipocrate  iar sanatatea pacientilor nostri este o obligatie apriorica si pentru echipa de medici dentisti de copii, dar în acelasi timp stim cât de important este aspectul fizic pentru fiecare dintre noi, dantura fiind alaturi de fizionomie, de o sensibilitate aparte, mai ales când este vorba de cea a copiilor nostri.

Tocmai din acest motiv la noi în clinica am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente specializat în stomatologia pediatrica(pedodontie), dotat la cele mai înalte standarde internationale, cu cea mai moderna tehnologie-digital smart design, prin folosirea laserului si cu una din cele mai bune echipe de doctori stomatologi pedodonti din domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.