Ghidul Serviciilor
Dependent Care - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 94 vizite
Poza Proteze dentare
Foto
De ce o proteza dentara?

Golul lasat de unul sau mai multi dinti poate afecta aspectul fizionomic al fetei, poate produce tulburari de vorbire sau masticatorii . Proteza dentara imbunatateste considerabil situatia pacientilor cu dinti lipsa ,  dar nicio proteza nu va da (imediat )  aceeasi senzatie ca dintii naturali  si , uneori , va necesita o perioada de adaptare . In aceasta perioada pacientul trebuie sa revina în cabinet pentru verificari si eventuale ajustari astfel incat functionalitatea cavitatii orale sa fie deplina.

        Etapele realizarii unei proteze dentare

Etapele necesare  realizarii unei proteze dentare implica o serie de masuratori si teste  prin care se personalizeaza viitoarea proteza . In cazul in care nu este nevoie si de alte interventii ( extractia unor dinti compromisi  , tratament de canal  ) proteza va fi gata in cel mult 10 zile lucratoare .

NOU! Proteza flexibila!

PARTIALA  sau TOTALA , proteza flexibila este cel mai nou produs în materie de tehnologie a protezei dentare fiind confectionata din materiale  non-toxice pentru organism  ( nylonul si vinilul ) .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.