Ghidul Serviciilor
Dependent Care - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 94 vizite
Poza Stomatologie copii
Foto

Este important ca parintii sa pregateasca copii pentru prima vizita la cabinetul stomatologic , sa le explice  ce se va intampla ( intr-un mod pozitiv ) , de ce este necesar sa mearga  la dentist , ce vor castiga daca vor avea grija de dintii lor  ( eventual , propuse niste recompense ) . In unele cazuri , micutii pot face prima vizita doar pentru acomodare.

Desi vor fi inlocuiti de cei permanenti , este foarte important ca dintii de lapte sa fie pastrati sanatosi  si sa dezvolte corect si sub subravegherea medicului dentist . Daca nu sunt ingrijiti pot dezvolta probleme care se vor reflecta  si in dantura permanenta . In plus, cariile extinse pot duce mai tarziu la pierderea prematura a dintilor de lapte si la o dezvoltare anormala a dintilor permanenti, dar si a maxilarelor. Dintii de lapte crescuti si ingrijiti corect  permit ca oasele si muschii cavitatii sa se dezvolte corespunzator ,   ajutand la masticatie si la o vorbire corecta .

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.