Ghidul Serviciilor
Cosim Prest - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare, Oradea
inapoi la firma 1383 vizite
Poza Deratizare
Foto

S.C. Cosim Prest S.R.L. execută lucrări de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie

speciile de rozatoare nocive cele mai raspandite sunt:

La deratizarea prin prăfuire şi momeliconsumul la 1000 mp suprafaţă tratată estestabilit între 1600-4000 doze toxice

Pentru a combate rozătoarele nocive, în mod eficace în orice mediu şi cu orice grad de infestare, există o gamă completă de produse cum sunt momelile rodentidice, lipiciuri şi curse cu lipici.

Pentru a combate rozătoarele nocive, în mod eficace în orice mediu şi cu orice grad de infestare, există o gamă completă de produse cum sunt momelile rodentidice, lipiciuri şi curse cu lipici.Momelile rodenticide îmbină eficacitatea principiilor active rodentidice cu atracţia substanţelor apetisante (cereale, grăsimi animale, arome, zahăr), menite să atragă şobolanul sau şoarecele să se hrănescă din alimentele otrăvite.

Momeala proăspatăPasta momeala in pasta , care are o consistenţă moale, garantează rezultate optime în intervenţiile de deratizare, datorită materiilor prime folosite (făină de primă calitate la care se adaugă grăsime de origine animală sau vegetală , zahăr şi arome) şi a unui proces de producţie care îi conferă un randament ridicat în materie de eficacitate şi calitatea de a fi apetisant .

Cereale :grâne, boabe şi expandatCerealele (grâu, porumb, ovăz, orez, în mare parte din cazuri) sunt amestecate cu substanţe aromatizate si apetisante, mai ales zaharuri .Se pot prezenta sub formă de grâne boabe, şi expandat, indicate pentru aşezarea în spaţii interne, în particular în magazii şi depozite alimentare.Boabele se introduc în pliculeţe care, pe lângă o bună conservare şi un risc minor de dispersie, obligă rozătoarele să rupă plicul pentru a se putea hrăni, lăsând semne evidente despre prezenţa lor.

Momeli parafinate: ovule şi calupuriCând este necesară efectuarea intervenţiilor de deratizare în condiţii de mediu particulare, este indispensabilă utilizarea momelilor care garantează menţinerea propriilor caracteristici pe perioade lungi .Prezenţa parafinei în această tipologie de momeli, ale căror concentraţii sunt studiate în mod special, permit aşezarea şi în locuri unde gradul de umiditate este ridicat (de ex. şcoli, conducte de canalizare, canale, şanturi, etc)

 

Materiale folosite:-Racumin, plicuri Varat, Protect B, Lanirat, Storm (cel mai rapid mod de a elimina infestarea cu rozătoare), statii toxice, capcane, batoane cerate.

NOTĂ- materialul deratizator se administrază în cutii ecologice, staţii de intoxicare proiectate special pentru rozătoare.- avantaje: controlul consumului, produsele pentru deratizare nu se împrăştie

DEZINSECTIE

 DERATIZARE  DEZINSECŢIE DEZINFECŢIE

La dezinsecţie consumul aplicat la 1000 mp suprafaţă tratată este stabilit între limitele de 40-100 L soluţie preparată

Materiale folosite:-substanţe cu remanenţă:

K-otrine EC 15-o noutate tehnologica de formulare :

-o formulare imbunatatită de concentrat emulsionabil -reducere considerabilă a efectului de iritare a pielii -efect rapid de iritare a insectelor, insemnând ieşireaacestora din ascunzişuri, combinat cu efectul rapidde doborâre (knock down)-nu miroase, nu pătează şi nici nu provoacă stricăciuni-oferă rezultate rapide, chiar şi în situaţii dificile

Spectru larg de activitate :K-otrine EC 15 este un insecticid cu spectru larg de acţiune, conţinând 15 g/l Deltametrin destinat combaterii unei varietăţi mari de insecte dăunătoare şi generatoare de discomfort din domeniul industrial şi al igienei publice.Insecte specifice ce pot fi combătute :-gândaci, viespi, furnici, muşte, pureci, ploşniţe, molii, gândaci de depozite, pestişorul argintiu, ploşniţa celulozei.

 

DOZELE DE APLICARE RECOMANDATE PENTRU TRATAREA SUPRAFETELOR CU K-OTHRINE EC15

Obiectivul

Volumul de K-Otrine

Volumul de  apă

Suprafaţa

Combaterea insectelor târâtoare

85-100 ml

5 litri

100 mp

Combaterea insectelor zburătoare

50-65 ml

5 litri

50 mp

Crăpaturi şi fisuri:se utilizează o soluţie de 2% de ex. 1 parte K-otrine EC 19 la 49 parţi apă şi se aplică de câte ori este necesar.

FENDONAFedona 6 SC combate insectele prin actiune de contact si ingestie.Este recomandat penrtu combaterea mustelor gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor, plosnitelor si a altor insecte din domeniul sanatatii publice.

DOZELE DE APLICARE RECOMANDATE PENTRU TRATAREA SUPRAFETELOR CU FEDONA

Obiectivul

Volumul de FEDONA

Volumul de  apa

Suprafata

Combaterea insectelor taratoare

85-100 ml

5 litri

100 mp

Combaterea insectelor zburatoare

50-65 ml

5 litri

50 mp

Crapaturi si fisuri:se utilizeaza o solutie de 2% de ex. 1 parte FEDONA la 49 parti apa si se aplica de cate ori este necesar.

BAYGON -un lichid concentrat pentru cea mai eficientă combatere a gândacilor de bucătarie, chiar în condiţii de excepţie .Insecte combătute:gândaci de bucătărie, peştişori argintii, capuşe, greieri, urechelniţe, miriapode, cari, ploşnitţe, purici, tântari.

DIACAP -substanţe de şoc : Regent, Sanivos Parasect Sanivos Parasect- recomandat pentru dezinsectii în exterior sau în spaţii închise în absenta oamenilor.

INSECTE COMBATUTECONCENTRATIA %EFICIENTA % DUPA

Insecte zburătoare -musca domestică (musca de casă)

5%

15 min.

Insecte târâtoare:-gândacul roşu de bucătărie-gândacul negru de bucătărie

5%

60 min.

-ceaţă termică: Coopex, Fumitox

DEZINFECTIE GENERALA

Materiale folosite: Virkon, Javel, Desogen, Piretroid S si P, formol.RECOMANDĂM BENEFICIARULUI :

DERATIZARE DEZINSECŢIE DEZINFECŢIE

Despre noi | Servicii | Preturi | Parteneri | Bancuri | Contact

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.