Ghidul Serviciilor
Centrul Dermatologic Dermavision-Cluj Napoca
inapoi la firma 1525 vizite
Poza Microdermabraziune
Foto
Foto

 Este o tehnica nedureroasa, dureaza intre 15 minute si 1 ora in functie de zona pe care doriti sa o rejuvenati; rezultatele sunt imediate, fiind vizibile imediat. Anumite imperfectiuni dispar sau se reduc in intensitate iar pielea devine mult mai fina, neteda, placuta la atingere si luminoasa. Dupa sedinta de microdermabraziune puteti sa va continuati programul obisnuit, fara restrictii.

In centrul Dermavision efectuam microdermabraziune cu unul dintre cele mai moderne aparate americane existente pe piata – Diamondpeel AHD-10 Medical-Grade Unit cu freze din otel chirurgical si diamante aplicate; spre deosebire de vechile sisteme pe baza de cristale, sistemul cu diamante este hipoalergenic, nu implica risc de infectie cu particule desprinse, are absorbtie reglabila, constanta, conducand la un tratament constant si in profunzime. Aparatul dispune de 7 capete de tratament, de dimensiuni si asperitati diferite.

Indicatii:

- discromii: hipo-/ hiperpigmentare;

- tonalitate sau textura neuniforma a pielii;

- existenta aspectului de piele obosita, ten tern;

- tratarea keratozelor (ingrosarea excesiva a primul strat de la suprafata epidermei) ;

- formele usoare si medii de acnee retentionala (porii pielii sunt astupati de sebum, iar infectia nu este prezenta sau este minima);

-cicatrici postacneice;

-- vergeturi;

- puncte negre si pori dilatati;

- pete solare;

- linii fine de expresie sau riduri fine.

Riscuri;

Microdermabraziunea nu prezinta riscuri si complicatii, realizata de catre un medic specialist in conditii corespunzatoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.