Ghidul Serviciilor
Centrul Dermatologic Dermavision-Cluj Napoca
inapoi la firma 1525 vizite
Poza Tratamente laser si IPL
Foto
Foto

Tehnologie americana inovativa, Cutera foloseste lumina "inteligenta" a laserului pentru imbunatatirea aspectului tegumentului dumneavoastra in deplina siguranta. Tratamentele non-invazive sunt sigure si eficace pentru orice pacient, indiferent de varsta sau sex. Laserul NdYAG Cutera (CoolGlide) permite obtinerea de rezultate spectaculoase pe orice tip de piele, chiar si cea bronzata sau inchisa la culoare: epilare laser, rejuvenare si dilatatii venoase, hemangioame. Centrul medical Dermavision este locul unde, sub ingrijirea medicului specialist dermatolog Mirela Susan, picioarele dumneavoastra vor redeveni frumoase si orice urma de vinisoare se vor estompa cu succes, gratie laserului Nd Yag Cutera. Principiul metodei este fototermoliza selectiva a vasului, fara afectarea tesutului inconjurator. Fasciculul laser traverseaza pielea si termocoaguleaza vasul care, golit de sange, nu mai este vizibil.

 

 

Sistemul IPL (LimeLight,AcuTip) are sistem de racire integrat si inlatura leziunile pigmentare (petele maronii si hemangioamele) fara disconfort si riscuri.

Sistemul de racire eficient si monitorizarea fiecarui puls in "real time" asigura obtinerea celor mai bune rezultate si confortul pacientului in deplina siguranta. Multiplele tehnologii integrate, care actioneaza sinergic, permit o gama larga de tratamente estetice cu rezultate exceptionale in doar 3-4 sedinte. Va asteptam la consultatie pentru a stabili impreuna cu specialistul nostru dermatolog pachete de tratamente de rejuvenare adaptate imperfectiunilor pielii dumneavoastra

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.