Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Dermavital-Bucuresti
inapoi la firma 6892 vizite
Poza Epilare definitiva/Epilare organica
Foto

EPILARE ORGANICA CU PASTA DE ZAHAR

Epilarea organica cu pasta de zahar apartine de dermato-cosmetica ca si epilarea definitiva IPL.

Se adreseaza persoanelor care din anumite motive nu doresc epilare definitiva, dar nici nu mai suporta epilarea traditionala cu ceara – o alternativa naturala organica de durata si fara posibilitate de infectare este epilarea organica cu pasta de zahar.

Epilarea organica cu pasta de zahar este igienica, bacteriile nu pot supravietui in zahar, pentru fiecare client se foloseste pasta de zahar proaspata aplicata cu manusa de unica folosinta.

Pasta de zahar organica indeparteaza si firul de par foarte blond sau alb.

Persoanele care au vinisoare ,zone mai sensibile sau dau reactii eczemice la epilatul traditional cu ceara, pot apela cu incredere si siguranta la epilarea organica cu pasta de zahar.

Pasta de zahar organica este si un foarte bun exfoliant natural indepartand celulele moarte ale pieli ca dupa un gomaj.

Pasta de zahar organica se aplica la temperatura camerei , deci nu este agresiva nici hypertermica, se poate aplica pe orice piele, este o metoda sigura pentru zonele cu vase sparte, eczeme, varice , diabetici,piele sensibila.

Se poate aplica pe toate partile corpului inclusiv pe zonele intime ,atit la femei cat si la barbati.

Pasta de zahar organica este de consistenta strong-soft-mixt,in functie de grosimea si culoarea firului de par.

Studiile Dermatologice(Pedersens-Germania) arata ca dupa 3luni de epilare cu pasta de zahar organica scade densitatea firelor de par cu 25%,dupa 6 luni cu 40% iar dupa 9 luni cu 42,50%.

Nu ezitati sa folositi aceasta metoda revolutionara de unica folosinta fara efecte secundare.

Epilarea organica cu pasta de zahar urmareste o diminuare substantiala vizibila a regenerarii firului de par. Sunt recomandate in jur de 12 pana la 18 tratamente la fiecare 4-6 saptamani. Cu toate acestea, rezultatele pot fi diferentiate de la o persoana la alta in functie de tipul de par, dispozitia genetica, istoricul epilarilor anterioare.

In unele cazuri clientii pot experimenta o crestere temporara in urma primelor epilari cu pasta de zahar organica, deoarece organismul reactioneaza la tratamentul foliculilor pilosi din faza angena. In schimb aceasta permite o eficienta crescuta a terapiilor urmatoare pentru rezultate vizibile mai bune.

Din cauza ciclului natural al firului de par si mostenirii genetice nu este posibil biologic sa se obtina un rezultat 100% fara par, deoarece nu toti foliculii pilosi sunt activi in acelasi timp, FOLICULII LATENTI activandu-se pe parcursul tratamentelor cu pasta de zahar organica..

AVANTAJELE EPILARII ORGANICE CU PASTA DE ZAHAR SUNT MULTIPLE:

- Epilarea organica cu pasta de zahar nu permite ruperea firelor de par: aplicandu-se printr-o usoara masare pe partea corpului solicitata pentru epilare, astfel este prins DOAR firul de par, pasta patrunzand in stratul cheratinos.Firul de par va fi scos bland, nu rupt!

- Pasta de zahar prinde DOAR firul de par, nu se lipeste de piele, astfel permite epilarea chiar si a persoanelor cu diverse probleme dermatologice, vasculare, alergice,piele sensibila, subtire.

- Pasta de zahar este la TEMPERATURA CORPULUI, deci nu frige, nu irita.

- Pasta de zahar, exfoliind bland stratul cheratinos, lasa o piele catifelata.

- ESTE NATURALA!

- ESTE IGIENICA!

IN CONCLUZIE:

- Este o metoda sigura pentru orice tip de piele-afro-american, caucazian sau european.

- Este o metoda sigura pentru problemele pielii:foliculita, dermatita, psoriasis, eczeme, acnee, piele subtire, sensibila.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.