Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Dermavital-Bucuresti
inapoi la firma 6892 vizite
Poza Epilare definitiva/Epilare organica
Foto

Clinica Germana de epilare definitiva DermaVital va ofera epilare definitiva la cele mai inalte standarde internationale.

Totul a inceput in 1979, cand profesorul Marc Clement de la Universitatea din Wales si-a expus in mod accidental bratul in fata unui laser si a observat ca parul din regiunea respectiva nu mai crestea.

Cum actioneaza Epilarea Definitiva?

Epilarea Definitiva consta in emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferiti pigmenti ai pielii, generand efecte diferite.Tehnica Epilarii Definitive  foloseste o serie de filtre speciale care selecteaza diferite lungimi de unda ale spectrului luminos.

Epilare Definitiva IPL - consultatie gratuita

In cadrul consultatiei se verifica starea sanatatii dvs, se examineaza pielea si se recomanda tratamentul optim de Epilare Definitiva, numarul de impulsuri, durata lor si intensitatea.In caz ca se poate face tratamentul de Epilare Definitiva, se va realiza un test al pielii cu aparatul pentru a verifica gradul de rezistenta.

Durata sedintei de Epilare Definitiva depinde de marimea zonei. Pentru zonele mici (fata, axila) nu dureaza mai mult de 5-15 minute, iar pentru cele mari (membre, spate) se poate intinde pana la 1½- 2 ore.

 Epilare Definitiva IPL-procedura

Epilarea Definitiva  este cea mai rapida, sigura si nedureroasa metoda de reducere a pilozitatii si este definitiva in sensul ca firul de par tratat cu succes nu mai creste niciodata! Tehnica de epilare definitiva consta in indepartarea permanenta a parului prin tratament IPL laser si incepe cu aplicarea unui gel rece pe zona ce urmeaza sa fie epilata care este expusa la un fascicul de lumina intens pulsata (IPL) iar intensitatea laserului asigura distrugerea foliculei parului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.