Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Dermavital-Bucuresti
inapoi la firma 6892 vizite
Poza Reintinerire/Laser
Foto

De ce tenul nostru ajunge sa îmbătrânească, să-si piardă tonusul, elasticitatea si aspectul pe care le preţuim atât de mult? Odată cu trecerea timpului, agresiunile pe care le suportă pielea sunt tot mai multe, iar efectele lor se însumează. Cel mai important factor, în tot acest proces, este cel numit în literatură “photo damage”, adică efectul dăunator al luminii solare. Lumina solară conţine un spectru larg de radiaţii: lumină vizibilă, lumină infraroşie* produc senzaţia de căldură pe care o resimţim când ne expunem la soare şi sunt reponsabile de arsuri sau insolaţie*şi cea ultravioletă care produc bronzul*efect profund dăunător: produc distrugeri ale ADN-ului celular, care dupa ani de zile devin iremediabile*.Totodată tenul devine uscat, subţiat, cu deficit de producţie al sebumului şi apar petele pigmentare. Pe scurt, acestea sunt caracteristicile tenului îmbătrânit

Primele metodele încercate pentru a remedia aceste efecte au fost cele cu laser (Skin resurfacing) şi peelingul chimic. Aceste tratamente antiaging sunt foarte eficiente, dar şi foarte agresive, ceea ce le face sa fie greu de suportat şi să fie necesar un interval lung de timp pentru recuperare (ca dupa o arsura), până când pielea îşi recapată aspectul şi funcţiile normale.

Pentru aceste motive au fost dezvoltate tehnicile numite şi “non-ablative”, adică tehnici care nu mai îndepărtează straturile de celule superficile, ci determină straturile profunde să genereze noi celule, care le vor îndepărta pe cele vechi. Tratamentul antiaging SKIN REJUVENATION cu IPL este la ora actuală metoda cea mai bine tolerată, care obţine rezultate comparabile cu cele “ablative”, dar care este mult mai uşor suportată. Microdermabraziunea poate fi complementara si sinergica cu SkinRejuvenation, rezultatele potentindu-se reciproc.

Tratament antiaging FPL Skin Rejuvenation

In cadrul unui tratament antiaging cu FPL, pulsul de lumină intensă este absorbit in structurile profunde si generează efecte biologice, cele mai importante fiind creşterea fluxului de sânge, stimularea regenerării celulare şi a formării fibrelor noi de colagen. Efectul obţinut este de reîntinerire cu 2-5 ani, dispariţia vaselor de sânge dilatate şi a petelor pigmentare. Se poate aplica tenului, gâtului, decolteului si mâinilor.

Diversele neregularitati, precum petele pigmentare, micile vase de singe etc. absorb mai multa lumina decit tesuturile adiacente, deci se vor incalzi mai mult. Efectul aceste incalziri a pielii si a stratului dermic si hipodermic stimuleaza productia de colagen, dar si tonifica metabolismul general al tenului, care va deveni mai ferma, mai proaspata, cu micsorarea diametrului porilor si egalizarea texturii si culorii pe intreaga suprafata. Ridurile au tendinta sa se micsoreze si sa dispara pentru ca sunt “sterse” de colagenul nou care se produce si se acumuleaza sub suprafata pielii..

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.