Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Dermavital-Bucuresti
inapoi la firma 6892 vizite
Poza Tratament homeopatic
Foto

Homeopatia este una dintre cele mai cunoscute si practicate forme de medicina neconventionala. Celebritatea de care se bucura homeopatia stimuleaza curiozitatea si interesul unui numar tot mai mare de persoane. Inca din secolul 18 medicul german Samuel Hahnemann parintele homeopatiei, descopera experimental ca unele substante, daca sunt administrate unui om sanatos, produc aceleasi simptome pe care, la omul bolnav reusesc sa le vindece.

Homeopatia nu este dureroasa, nu are efecte secundare, se pot trata copii, femeile gravide, persoanele de orice varsta. Se recomanda pe timpul terapiei reducerea fumatului si mai ales a consumului de alcool.

Bolile care se pot trata  homeopatic nu au nume si limita. Din punct de vedere homeopatic nu exista boli ci numai oameni bolnavi.

In realitate tratamentul homeopatic este o calitate energetica si nu o substanta blocanta ca toate medicamentele medicinei moderne.

Tratament homeopatic la Centrul DermaVital

La Centrul nostru tratamentul homeopatic este realizat de catre Doamna Munteanu Florica.

Centrul Dermavital va pune de asemenea la dispozitie o gama completa de tratamente de microdermabraziune, peeling biologic si remodelare corporala.

Florica Munteanu-Specialist-Homeopat/Biorezonanta/Membra a Asociatiei Naturistilor din Germania DHB-Munchen

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.