Ghidul Serviciilor
Cabinet Medical Dermestet-Bucuresti
inapoi la firma 737 vizite
Poza Tratarea cuperozei
Foto

Tratamentul vinisoarelor dilatate de pe fata si decolteu Desi nu se cunosc toate cauzele, vinisoarele sparte de la nivelul fetei si decolteului pot fi ereditare, sau apar datorita expunerii la soare, in procesul de imbatranire a pielii, in cursul unor tratamente hormonale (contraceptive), dar pot fi si in cadrul unei afectiuni care se numeste Rozacee. 

 

Cum se pot trata? 

In zilele noastre tehnologia moderna permite tratamente cu risc minim cu ajutorul laserului. Energia emisa este absorbita de vasele de sange determinand o coagulare a sangelui. Ulterior aceste mici vase dispar. Sunt necesare cateva sedinte la distanta de 4-6 saptamani pentru a obtine rezultatul dorit. Durata sedintei este doar de cateva minute. Disconfortul pacientului este minim si consta in roseata, edem, sau chiar o iritatie superficiala care trece in cateva zile. In aceste zile se vor evita alte manevre/substante iritative la nivelul fetei, si protectia cu o crema de fotoprotectie este recomandata. Aceste tratamente sunt sigure, se folosesc cu rezultate bune oriunde in lume, deja fiind milioane de pacienti tratati. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.