Ghidul Serviciilor
Cabinet Medical Dermestet-Bucuresti
inapoi la firma 737 vizite
Poza Tratarea vinisoarelor sparte
Foto

Scleroterapia Graviditatea, statul in picioare si mostenirea genetica sunt cauze pentru vene varicoase si vene superficiale sparte. Scleroterapia este tratamentul cel mai utilizat in ultimii ani. Un agent sclerozant se injecteaza in ’’vinisoarele sparte’’ cu un ac extrem de fin.

 

Solutia injectata inlocuieste sangele din aceste vase mici, irita peretele vasului si ulterior incepe un proces de vindecare prin sclerozarea vasului. Vasele dispar in urmatoarele 3-4 saptamani intr-un procent variabil de la o persoana la alta. O sedinta de scleroterapie dureaza aproximativ 15-30 de minute. Disconfortul pentru pacient este minim si nu necesita anestezie. Uneori sunt necesare doua sau mai multe sedinte. Imediat dupa scleroterapie se poate purta un ciorap medicinal care sustine picioarele varicoase reducandu-se astfel reactiile adverse. Un efect advers nedorit este hiperpigmentarea zonei injectate. 

 

Cine sunt candidatii pentru acest tratament? 

Medicul decide candidatul pentru scleroterapie printr-un consult anterior si daca e cazul tot acesta recomanda tratamente combinate in functie de calibrul venelor (laser, vascular, tratament sistemic, regim de viata).   

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.