Ghidul Serviciilor
Uni-Consulting Grup, Chisinau / Rep. Moldova - Decoratiuni Interioare,design De Locuinte
inapoi la firma 880 vizite
Poza Consultanta in Design Locuinte
Foto

Daca planificati o renovare majora a locuintei dumneavoastra sau intentionati de a construi o casa noua, puteti apela la serviciile noastre de consultanta de interior! Noi oferim solutii de consultanta de interior pentru orice locuinta, si gasim orice solutie la orice intrebare legata de amenajari, design, renovari, plan 2D si replanificari.

Noi va ajutam sa alegeti  paletele de culori dorite, tipul materialelor pentru finisari, design-ul mobilierului care se potriveste personalitatii dumneavoastra si care se combina cu designului casei dumneavoastra si cu alte accesorii din proiect.Suntem specializati in servicii de remodelare pentru a crea cladiri cu design, siguranta si cu functionalitate. Vom selecta vopselele necesare, operele de arta, mobilierul, materialele pentru finisari care urmeaza sa fie utilizate si implimentate in proiectul dvs.. Vom supraveghea lucrarile muncitorilor contractati in fabricarea constructiei. Dupa finalizarea proiectului, ne vom mai intilnim o data cu clientul pentru a aborda orice problema si de a pune fiecare detaliu la punct.

Scopul nostru final este, ca dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile prestate de noi!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.