Ghidul Serviciilor
Uni-Consulting Grup, Chisinau / Rep. Moldova - Decoratiuni Interioare,design De Locuinte
inapoi la firma 884 vizite
Poza Design Interior 3D, Dimensional
Foto

Proiectarea 3D dimensionala incepe odata cu finalizarea proiectului 2D, si reprezinta imaginile spatiului locuintei dumneavoastra in 3(trei) dimensiuni: lungime, latime si inaltime. Procesul de proiectare 3D, dimensional este destul de complex iar realizarea lui necesita foarte mult timp. In proiectul de design interior 3D, Dimensional, se includ toate etapele proiectului: mobilierul 3D, obiectele de décor, peretii, pardoseaua, tavanele, geamurile, usile, draperiile, lustrele, gama de culori pentru fiecare detaliu in parte, gresia, faianta, articolele sanitare si deferite accesorii de interior pina la cele mai mici detalii.

La fel ca si designul 2D, proiectarea 3D dimensionala (designul de interior 3D) este specifica oricarei locuinte: designul interior 3D pentru case, designul interior 3D pentru apartamente, designul interior 3D pentru oficii, designul interior 3D pentru spatii comerciale, designul interior 3D pentru restaurante, designul interior magazine etc. etc..

Pentru a da o natura mai explicita a imaginilor 3D, proiectam fiecare spatiu din diferite unghiuri de vedere astfel incit clientul nostru sa poata sa inteleaga care sunt ideile noastre si cum se vor rasfringe asupra modelarii locuintei sale.

Proiectele noastre de design de interior sunt realizate in dependenta de caderile de lumina, de fasciculele naturale cit si de cele artificiale. Proiectam in dimensiuni 3D si executam vizualizarea pozelor atit pentru spatii illuminate intens cit si in conditii de neiluminare.

Suntem destul de flexibili chiar si atunci cind proiectam mobilierul, deoarice coordonam cu clientul nostru fiecare detaliu, si in unele cazuri includem in proiectul de design interior mobilier existent al clientului, daca acesta corespunde cu stilul designului elaborat de noi.

In proiectele 3D ale designului de interior un rol esential il joaca stilul ales, si anume: classic, modern, hight-tech etc…

Daca optam pentru stilul “English Country”, care este un stil relaxat, confortabil, o interpretare a design-ului englezesc traditional, atunci culorile vor fi vii si stralucitoare si vor evoca o gradina iar texturile puternice ale lemnului, pietrei si fierului vor lega interiorul de exterior.

Mobilierul pentru acest stil are o culoare cu tonuri care pornesc de la negru locios catre culoarea pinului, iar textilele includ covoare brodate si material cu imprimeuri florale. Decorul peretilor vor fi caracterizati de fotografii cu rame argintii, peizaje in rame de lemn, aurite patinate, sfesnice de cristal, iar peretii vor fi tapetati.Pentru stil “Mediteranean”, ce are origine din Spania, Grecia, Italia, peretii vor fi predominant texturati, culorile ca ecoul cerului si marii, mosaic pe pardoseli, pereti si chiar blatul meselor.

Mobilierul va fi simplu si functional, iar ecranele semineilor vor fi din fier forjat.

Pentru  “Arts & Crafts”, v-or fi linii simple si puternice cu imbinari ale pieselor de mobilier si decoratiuni putine. V-om folosi metalul, vitraliile, faianta si gresia pictata si textile cu motive tesaturile vor fi florale stilizate, iar accentele de culoare vor include un verde inchis, albastru safir, roz prafuit si toata paleta de culori neutre.Pentru un stil “Romantic” , vom include mobila pictata, draperiile din matase si aranjamentele florale, culori in tonuri estompate, pale - albastru pal, roz antic, alb cremos. Pentru “Tropical” care cuprinde ornamente cu motive tropicale cum ar fi copaci de ananas si plamieri, mobila facuta din lemn exotic si plante uscate inramate. Culorile vor fi  influentate de palmieri si de cerul insorit, mobila din material tare si finisajele din materialele natural.Iar pentru “Stilul contemporan” care cuprinde toate tendintele de la sfarsitul secolului XX, liniile vor fi moi cu forme rotunjite, interioarele vor contine elemente neutre, dar si culori puternice si se vor concentra pe simplitatea liniei si a formei.

Interioarele se vor limita la combinatii tone-sur-tone, cu palete de brun, crem si alb pur, pete puternice de culoare se v-or regasi adesea pe zone de pereti, covoare si obiecte de arta.

Design-ul corpurilor de iluminat vor avea linii drepte si finisaje metalice. Mobilier, cu suprafete fara sculpturi sau ornamente, lemn in culori deschise, artar sau paltin, cu accesorii din vitralii, otel, nichel sau crom, iar naturale din matasea, lana sau bumbac.

Indiferent de ce stil nu ati opta, noi vom veni cu ideile noastre pentru a va realize un proiect de interior de vis si care sa va reprezinte personalitatea.

In procesul de proiectare 3D, vom face atitea schimbari de cite va fi nevoie, important ca in final, dumneavoastra sa fiti multumiti de proiectul de design de interior solicitat.

Dupa ce ve-ti aviza proiectul 3D, si ve-ti vedea in poze 3 dimensionale cum va arata viitoarea dumneavoastra locuinta, iar apoi vom putea trece la urmatoarea etapa a proiectarii de design interior, si anume, a elaborarii schitei tehnice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.