Ghidul Serviciilor
Uni-Consulting Grup, Chisinau / Rep. Moldova - Decoratiuni Interioare,design De Locuinte
inapoi la firma 880 vizite
Poza Design Interior Oficii, Magazine
Foto

Oferim servicii de design interior comercial, design interior pentru oficii de lucru, design interior magazine, design interior institutii, design interior moluri (malls), design interior pentru restaurante etc... etc…Serviciile noastre de design interior commercial includ:Dezvoltare conceptDesign planPlanificare buget

Specificatii de oferte

Selectarea materialelor de finisari si paleta de culori (accesorii, mobilier, spoturi de iluminat pentru birouri, paleta de culori, obiecte de arta etc.)Cumparaturi & DécorPlanificare buget reparatii si evaluare oferta de la firmele de constructieDecoratiuni de interior & InstalatiiCoordonarea si monitorizarea proiectului de design , Insotire client la cumparaturi, coordonare process de constructie.

Design Interior Oficii & Birour

iDaca design-ul biroului tau are mai multi ani de cind nu a fost modificat, atunci este nevoie sa faci o replanificare a oficiului, sa oferi o noua imagine de interior pentru acest oficiu. Acum ai nevoie de serviciile noastre de design comercial, de ideile noastre de design pentru  acest saptiu, pentru a redea o noua imagine petru compania dumneavoastra. Devizul nostru este de a va ajuta sa va creati un design exclusivist, un design al visurilor dumneavoastra, design care sa va ofere confort atit dumneavoastra cit si clientilor companiei dumneavoastra. Propunem idei moderne de design pentru oficiu (birou), mobilier cu un design modern care sa va reflecte imaginea companiei dumneavoastra si materiale calitative pentru finisari.

Design Interior Magazine & Market-uriElaboram design interior pentru magazine, market-uri pentru a crea o atmosfera placuta, si o vedere irezistibila a vitrinelor. Cream design interior pentru planul podelei, cream designul ferestrelor, design pentru fatade, design vitrine, design tavan, cit si designul fiecarul detaliu pentru a face spatiul comercial mai atractiv. La fel, utilizam texturi speciale in design pentru a atrage privirea clientilor unde mai si adaugam spoturi luminoase speciale pentru a ilumina produsele plasate in vitrinele magazinelor voastre.

Design Interior Restaurante

Cream o ambianta placuta a restaurantului dumneavoastra, prin designul de interior exclusivist elaborat in special pentru dumneavoastra. Desenam fiecare tetaliu a accesoriilor restaurantului dumneavostra, elaboram design-ul meselor restaurantului, designul tribunei pentru muzica, designul fatadei restaurantului, design-ul tavanelor restaurantelor, design interior pentru sala de banchet, design interior antreu restaurant, design-ul usii de la intrare, design-ul logoului restaurantului, designul peretilor restaurantului cit si amenajarea restaurantului pina la cele mai mici detalii.

Oamenii de success iubesc sa lucreze, sa se distreze si sa se bucure de spatiile amenajate de Design-Interior Moldova!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.