Ghidul Serviciilor
Uni-Consulting Grup, Chisinau / Rep. Moldova - Decoratiuni Interioare,design De Locuinte
inapoi la firma 884 vizite
Poza Design Landsaft Moldova
Foto

Pe linga serviciile de design interior, Design Interior Moldova ofera o gama larga de servicii si pentru designul exterior, si anume, Servicii Design Exterior: design landsaft, amenajari gradina, design gradina cu spatii verzi, nivelarea pamintului, terasarea, amenajare zona cu flori, amenajare gazon, plantare puieti etc.Serviciile noastre de design landsaft creaza o ambienta si arhitectura peisagera placuta pentru un spatiu comod, spatiu frumos, util si functional.Oferim servicii design landsaft atit pentru gradini mici cit si design de landsaft pentru proiecte de peisagistica.

Serviciile noastre de Design de landsaft includ: 

Planificare peizagistica.

Dupa finalizarea proiectului de design de landsaft, putem construi fiecare aspect al mediului exterior proiectat pe hirtie.

Serviciile noastre de design landsaft sunt oferite atit pentru clienti din Chisinau, cit si pentru cleinti din intreaga republica.

Daca aveti nevoie de servicii de landsaft design ori de amenajari gradina, atunci a-ti gasit solutia – DIM - DESIGN INTERIOR DIN MOLDOVA.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.