Ghidul Serviciilor
Designlab & Construct
inapoi la firma 130 vizite
Poza Management de proiect
Foto

Investim si construim având la baza ideile tale, dar si experienta noastra de peste sapte ani în domeniul constructiilor. Ce facem, concret, în cadrul acestui proces:

În cadrul întregului proces de project management, luam în calcul si analizam toate studiile tehnice necesare (geotehnice, topo etc.) si modul în care acestea se reflecta în costul constructiei, tipurile de structuri si (dez)avantajele acestora, furnizorii si preturile materialelor, acuratetea devizelor, urmarirea proiectului si a cantitatilor de lucrari înscrise în devize, reputatia constructorilor si seriozitatea lor, tipurile de garantii si asigurari, coordonarea echipelor, respectarea termenelor de finalizare si a bugetului stabilit.

Scopul nostru este de a livra servicii ireprosabile de consultanta si executie, scazând semnificativ costul constructiei si reducând, totodata, nivelul de stres din jurul unui astfel de proiect, consumator de timp, resurse si energie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.