Ghidul Serviciilor
Home Lemn Design- Case Si Cabane Din Lemn, Avrig / Sibiu
inapoi la firma 7059 vizite
Poza Biserici din Lemn
Foto
Foto
Foto

Biserica din lemn de brad cu suprafata generoasa de 260 mp dintre care altarul are 30 mp. Este un lacas de cult spatios, cu o constructie si un aspect simple, minimaliste, care se construieste relativ repede si cu costuri scazute raportat la dimensiuni. Bisericile din lemn sunt locuri care ofera caldura, liniste si sentimentul de acasa, indemnand la reculegere si meditatie. In functie dorintele dumneavoastra proiectul bisericii poate suferi modificari. Biserica din lemn de brad urmeaza a fi realizata dupa un proiect conceput impreuna cu echipa noastra si care sa raspunda in cele mai mici detalii nevoilor clientului si comunitatii. 

 

Detalii produs Biserica din lemn de brad model Italia – amprenta 23m / 10m + altarul 5m / 6m (260 mp) 

Pret total exterior la cheie pentru:– grosimea peretelui 140 mm (dublu nut si feder): 156000 euro (fara TVA) Transportul si montajul se calculeaza in functie de distanta 

Pretul include:– 2 usi – 12 + 3 geamuri  – invelitoare tigla metalica Termenul de executie este cuprins intre 30 si 90 de zile.1. Preturile afisate nu contin TVA2. Documentatia (proiectul, schitele), avizele si autorizatiile cad in sarcina beneficiarului3. Placa (fundatia), instalatiile electrice si sanitare se asigura de catre proprietar.4.Termenul de executie este intre 30 si 90 de zile de la data achitarii avansului de 40%. Urmatoarea plata de 50% se face la ridicarea kitului (transport) si restul de 10% la montaj.5. Beneficiarul va asigura cazarea si o masa pe zi pentru echipa de montaj. HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Biserici din lemn , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0741002515 / 0753088971 sau prin email caselemnavrig@gmail.com  / aftodeioan@gmail.ro Puteti solicita o oferta de pret completand un formular online iar un reprezentant DesignLemn.ro va prelua solicitarea dvs, o va analiza si va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.