Ghidul Serviciilor
Home Lemn Design- Case Si Cabane Din Lemn, Avrig / Sibiu
inapoi la firma 7059 vizite
Poza Case din Lemn
Foto

Casa din lemn cu o suprafata utila de 112 mp compartimentata functional: la parter se regasesc camera de zi, o bucatarie deschisa si baia iar la mansarda doua dormitoare. Aceasta casa se integreaza perfect atat in mediul rural cat si in cel urban avand toate atributele unui camin veritabil. Este ideala pentru o familie cu copii oferind o suprafata generoasa de locuit. In functie de necesitatile dumneavoastra sau de dorinte proiectul casei poate suferi modificari. Casa din lemn urmeaza a fi realizata fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect realizat impreuna cu echipa noastra. Model Casa din lemn de brad C 168– amprenta 7m / 8m (56 mp)– parter 7m / 8m (56 mp)  = 300 euro/mp (TVA inclus)– mansarda 7m / 8m (56 mp) = 300 euro/mp (TVA inclus)– grosime perete de 100mm nut si feder  Compartimentare: Parter– camera de zi– bucatarie deschisa– baieMansarda– 2 dormitoare 

Pret la pachet 33600 euro (TVA inclus)

PRETUL include:

NU SUNT INCLUSE:

  • Documentatia (proiectul, schitele), avizele si autorizatiile cad in sarcina beneficiarului
  • Placa (fundatia), instalatiile electrice si instalatiile sanitare cad in sarcina beneficiarului
  • Costul pentru cazare si o masa calda pe zi pentru echipa de montaj revine beneficiarului
  • Termenul de executie este intre 30 si 90 de zile de la data achitarii avansului de 40%. Urmatoarea plata de 50% se face la ridicarea kitului (transport) si restul de 10% la montaj.
  • HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Case si Cabane din Lemn , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0741002515 / 0753088971 sau prin email caselemnavrig@gmail.com  / aftodeioan@gmail.com

    Puteti solicita o oferta de pret completand un formular online iar un reprezentant DesignLemn.ro va prelua solicitarea dvs, o va analiza si va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.