Ghidul Serviciilor
Home Lemn Design- Case Si Cabane Din Lemn, Avrig / Sibiu
inapoi la firma 7059 vizite
Poza Garaje din Lemn
Foto

Garajul din lemn de brad este ideal pentru a tine masina la adapost de intemperii sau de soarele puternic. Are o suprafata de 20 mp, astfel incape orice tip de masina cu usurinta. In functie de necesitatile dumneavoastra proiectul garajului poate suferi modificari. Garajul din lemn de brad urmeaza a fi realizat fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect conceput impreuna cu echipa noastra si care sa raspunda necesitatilor proprietarului. Detalii produs: Garaj din lemn de brad C 016 d– amprenta 4m / 5m (20mp) = 150 euro/mp (TVA inclus)Grosime perete: 45mm nut si feder 

PRET LA PACHET: 3000 euro (TVA inclus)

PRETUL include:

NU SUNT INCLUSE:

  • Documentatia (proiectul, schitele), avizele si autorizatiile cad in sarcina beneficiarului
  • Placa (fundatia), instalatiile electrice si instalatiile sanitare cad in sarcina beneficiarului
  • Costul pentru cazare si o masa calda pe zi pentru echipa de montaj revine beneficiarului
  • Termenul de executie este intre 30 si 90 de zile de la data achitarii avansului de 40%. Urmatoarea plata de 50% se face la ridicarea kitului (transport) si restul de 10% la montaj.
  •  

    HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Case si Cabane din Lemn , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0741002515 / 0753088971 sau prin email caselemnavrig@gmail.com  / aftodeioan@gmail.ro

    Puteti solicita o oferta de pret completand un formular online iar un reprezentant DesignLemn.ro va prelua solicitarea dvs, o va analiza si va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.