Ghidul Serviciilor
Wind Decor- Jaluzele, Rolete, Perdele, Draperii , Brasov
inapoi la firma 2795 vizite
Poza Inchideri terase
Foto

Ruloul folie este solutia perfecta pentru inchiderea teraselor, a balcoanelor si a foisoarelor.

Schimba imaginea terasei tale folosind aceasta idee! Vei obtine confortul termic de care ai nevoie pe timp indelungat si in orice sezon al anului. Prin utilizarea acestui sistem inovator vei fi protejat de vant, ploi si ninsori, si, totodata, te poti bucura de o priveliste minunata in timpul micului dejun, al pauzelor de cafea, etc.

Rulourile folie sunt realizate dintr-un plastic transparent (pvc) cu grosimea de 0.8mm, ce rezista la temperaturi de - 48 si + 50 grade Celsius. Folia este tratata anti UV fiind rezistenta in timp la casare. Rulourile sunt fixate in partea de sus cu supoti metalici de prindere. Folia se ruleaza pe tambur cu ajutorul unei manivele, sau, aceste rulouri pot fi dotate chiar cu motor electric. Banda de rigidizare rezista la tractiune, fiindu-i aplicata tesatura in interior.

Rulourile necasetate vin in partea de jos ancorate cu niste carlige, pentru a rezista la vant puternic. Exista si varianta casetata cu ghidaje laterale, care poate fi actionata atat manual, cu manivela, sau electric, cu intrerupator/telecomanda. Caseta si ghidajele sunt din aluminiu de culoare gri sau alb, fiind dotate in interior cu perie pentru protejarea suplimentara a foliei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.