Ghidul Serviciilor
Compania De Anchete Si Filaj
inapoi la firma 497 vizite
Poza Detectivi particulari si investigatii
Foto

Dosarele informative reprezinta unul dintre produsele premium ale detectivilor particulari. Informatiile suntr stranse de detectivi in urma unor investigatii complexe si puse cap la cap de analisti de informatii cu pregatire iin domeniul sintezei datelor. Dosarele informative pot avea ca obiect o persoana fizica sau juridica si reprezinta amprenta pe care persoana respectiva a lasato-o prin activitatea sa. Detectivii incearca, in functie de cererile clientilor sa se concentreze asupra unor

anume activitati ale persoanei vizate.  

In cazul in care interesul este legat de afaceri, sunt analizate firmele persoanei vizate. De asemenea, afacerile cuiva sunt trecute prin sita daca este vorba de o creanta care trebuie recuperate. Procesele si alte probleme ale persoanei vizate cu autoritatile sunt de asemenea scormonite de detectivii particulari si analizate de analistii de informatii pentru a se prezenta o imagine completa clientului. 

In afara de bazele de date publice si semi-publice pe care detectivii particulari le scaneaza pentru a aduna informatiile necesare, ei verifica si baze de date construite in ani si ani de activitate care sunt proprietate a Blackwater Intelligence. Investigatiile complexe necesare la realizarea unui dosar pot sa fie cuplate cu supraveghere operativa realizata de detectivii particulari.

Cel mai bun exemplu este cel al persoanelor care se ascund de creditori si aparent nu au nicio proprietate sau firma pe numele lor si care trebuie urmariti pentru a se vedea daca nu cumva controleaza prin interpusi anumite active ori afaceri. De asemenea, informatiile din dosare pot sa fie cumulate cu inestigatii la fata locului daca datele care pot fi stranse sunt prea putine. 

Clientul primeste atat informatiile brute, care de multe ori pot sa fie extrem de voluminoase, cat si un raport de sinteza al dosarului informativ care evidentiaza principalele aspecte descoperite pe parcursul investigatiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.