Ghidul Serviciilor
Compania De Anchete Si Filaj
inapoi la firma 497 vizite
Poza Detectivi pentru filaj
Foto

Nu exista un numar de detectivi particulari stabilit pentru operatiunile de supraveghere si filaj. In functie de persoana vizata se decide cate masini vor fi folosite si cati oameni se vor ocupa de supraveghere. Detectivii particulari alocati unei operatiuni depind de programul persoanei respective, de felul in care se deplaseaza, de numarul de opriri sau intalniri ale persoanei respective. Foarte mult conteaza si daca persoana vizata ar putea sa se astepte sa fie supravegheata sau daca persoana respectiva a mai trecut printr-o

asemenea experienta.   

Detectivii particulari alocati unei astfel de operatiuni sunt dotati cu aparate foto si camere de luat vederi pentru a putea imortaliza momentele care sunt interesante pentru client. 

In timpul operatiunilor de supraveghere, detectivii particulari ofera informatii despre locatia lor, daca pentru client este important sa stie acest lucru si o cere in mod expres. De regula, acest lucru implica un numar mai mare de detectivi, in cazul in care clientul doreste un update permanent si rapoarte foarte dese.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.