Ghidul Serviciilor
Compania De Anchete Si Filaj
inapoi la firma 497 vizite
Poza Dosare informative
Foto

VERIFICĂRILE INFORMATIVE realizate de un detectiv particular sunt cele mai complete servicii de acest tip existente pe piață. Echipa noastră de detectivi particulari obține, pentru clienți, informații brute din majoritatea ariilor de interes relevante. Detectivi Bucuresti reusesc sa centralizeze datele si sa le faca usor digerabile pentru clienti.

 

Sinteza acestor informații și corelarea lor oferă clienților noștri una dintre cele mai complete imagini despre un anumit subiect supus anchetei.Dosarele informative realizate de cercetatorii nostri folosesc o multitudine de surse de informatii. Toate datele sunt stranse si corelate de analisti de informatii special pregatiti pentru aceasta munca. Rezultatul este compreesibil pentru clienti, iar informatiile sunt selectate in functie de utilitate.

Arii generale de utilizare:- Verificarea potentialilor parteneri de afaceri inainte de demararea unui proiect- Colectarea de date despre partenerii si potentialii parteneri de afaceri in vederea evaluarii corecte a acestora- Adunarea de probe in cadrul unor litigii in instantele de judecata, dosarele informative si rapoartele furnizate de noi reprezentand probe juridice- Verificarea corectitudinii unor procese economice

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.