Ghidul Serviciilor
Compania De Anchete Si Filaj
inapoi la firma 497 vizite
Poza Servicii Depistarea interceptarii
Foto

DEPARAZITAREA AUDIO-VIDEO vizeaza identificarea si eliminarea microfoanelor sau a camerelor video ascunse sau disimulate dintr-un spatiu privat. Procedura de detectare microfoane este efectuata de detectivi particulari cu aparatura de top, fabricata de producatori de renume. Informatile au un pret. Detectivi particulari specializati se ocupa ca dumneavoastra sa nu il "platiti".

Tehnica folosita de Blackwater Intelligence este cea mai noua si mai costisitoare din Romania pentru a oferi clientilor siguranta deplina a succesului.

In Romania se vand anual aproximativ 34.000 de camere video disimulate si 28.000 de microfoane disimulate. Dintre acestea, aproximativ 25% sunt de mare performanta si nu pot fi depistate cu ajutorul aparatelor ne-profesionale.Legea romaneasca este relative permisiva fata de spionajul economic, asa ca singura optiune pentru firme si oamenii de afaceri este sa se protejeze singuri in fata acestui flagel.Depistam peste 1000 de modele de microfoane, camere sau alte dispozitive care reprezinta un risc de securitate a informatiilor. Facem verificari complete pentru ca partenerii nostri sa fie siguri ca nu sunt supusi riscului de a fi spionati.

Arii generale de utilizare:- Verificarea periodica a birourilor managerilor de top- Verificarea periodica a salilor in care se desfasoara sedinte importante- Verificarea masinilor in care au loc discutii de afaceri- Verificarea spatiilor de cazare- Verificarea domiciliului

MONITORIZAREA SPECTRULUI este utila la evenimente importante din viata unei firme (intalniri de afaceri, examene de angajare, sedinte importante). Monitorizarea spectrului este o forma derivata a deparazitarii. Ea vizeaza microfoanele sau camerele wirless care pot emite din interiorul unei incinte catre persoane aflate in exterior.

Monitorizarea spectrului nu este eficienta impotriva reportofoanelor care nu transmit, dar elimina riscul prezentat de persoane care poarta aparate de transmisie cu scopul de a strapunge securitatea informationala a unei institutii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.