Ghidul Serviciilor
Compania De Anchete Si Filaj
inapoi la firma 497 vizite
Poza Supraveghere operativa
Foto

SUPRAVEGHERILE OPERATIVE realizate de un detectiv particulari este menit să asigure informații cu privire la activitatea zilnică a unui subiect supus anchetei. Folosim detectivi particulari atestati cu abilitati deosebite in supraveghere si adunarea de informatii relevante. Suntem o firma de detectivi particulari care isi propue sa rezolve problemele clientilor.

Subiectul poate fi, de exemplu, un posibil partener de afaceri sau chiar un angajat al clientului corporatist (în cazul persoanelor juridice), ori o rudă sau persoană apropiată (în cazul persoanelor fizice). Filajul realizat deechipele specializate ale companiei noastre oferă mijloace de probă foto și/sau video, informațiile obținute în cadrul acțiunilor fiind verificate prin investigații încrucișate.

In timpul operatiunilor, Blackwater Intelligence foloseste numai personal atestat conform legii si cu o vasta experienta in domeniu.Unul dintre atuurile noastre este reprezentat de baza tehnica existenta care ne ofera posibilitatea sa obtinem rezultatele maxime in beneficiul clientilor nostri. Peste 100 de camera foto si video combinate cu experienta unui grup de experti in arta filajului asigura clientilor garantia ca vor obtine maximum de rezultate.

Arii generale de utilizare:- Verificari de rutina ale angajatilor in vederea evaluarii muncii lor- Verificari complexe ale angajatilor banuiti de practici anti-concurentiale sau de spionaj economic- Conflicte conjugale- Controlarea anturajului minorilor- Verificari aprofundate ale unui partener de afaceri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.