Ghidul Serviciilor
Compania De Anchete Si Filaj
inapoi la firma 497 vizite
Poza Teste de integritate
Foto

Utilizarea de detectivi particulari la testarea angajatilor este o practica frecventa in tarile cu traditie in economia de piata. Verificarea loialitatii angajatilor este facuta atat prin supravegherea felului in care acestia isi desfasoara activitatea, cat si prin testarea lor. Detectivii particulari sunt capabili sa dezvolte scenarii credibile care sa ii puna pe angajati in fata unor situatii pe care le pot intalni in viata reala. Aceste scenarii ii vor pune in situatia de a alege un castig facil sau a fi devotati angajatorului.

 

Detectivii particulari vor urmari, in afara de testarea loialitatii si testarea culturii protectiei contra scurgerii de informatii. Practic, chiar daca un angajat trece testul, este posibil ca el, fara rea credinta, sa dezvaluie informatii sensibile sau sa confirme lucruri care nu ar trebui confirmate. Totodata, exista posibilitatea ca un angajat sa nu stie cum sa reactioneze, creeand astfel premisele pentru a deveni victima unui santaj. 

Toate aceste aspecte sunt analizate de detectivii particulari in cadrul testului si sunt evidentiate in raportul informativ pe care il citeste angajatorul. De asemenea, dupa finalizarea testelor se poate organiza un training cu angajatii care au trecut testul pentru a se analiza greselile acestora, in cazul in care au existat. Toate testele de integritate sunt filmate, iar angajatorul le poate revedea singur sau impreuna cu detectivii particulari care au participat la operatiune pentru a trage concluziile impreuna. 

In afara de testele de integritate, angajatorii pot sa apeleze cu incredere la detectivi particulari pentru a solicita dosare de cadre sau supravegherea angajatilor. Securitatea informatiilor intr-o companie este vitala pentru viata si chiar pentru existenta acesteia, iar eforturile facute pentru a pastra secretul economic nu sunt niciodata de prisos. Detectivii particulari pot sa obtina informatii pretioase in acest sens si in cadrul operatiunilor sub acoperire.

Astfel de produse au, pe de o parte efecte benefice pentru ca sunt identificate riscurile, iar pe de alta parte au efecte benefice pentru ca angajatii vor constientiza mai bine faptul ca trebuie sa fie loiali organizatiei din care fac parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.