Ghidul Serviciilor
Dexion Romania, Solutii Depozitare Brasov
inapoi la firma 1472 vizite
Poza Rafturi cu cadre din plasa pentru muzee
Foto

Problema cu majoritatea sistemelor de depozitare este risipa de spatiu din cauza necesitatii de a avea culoare de acces. Gama ArteStore Compactus nu numai ca abordeaza acest aspect, ci adauga si un alt mijloc de crestere a capacitatii de depozitare prin adaugarea de rafturi, sertare si alte accesorii. Rezultatul este un sistem care va permite sa depozitati diferite obiecte împreuna, în majoritatea cazurilor aproape dublând capacitatea de stocare.

Acest sistem mobil cu cadru pentru tablouri foloseste în mod optim spatiul disponibil, permitându-va sa deschideti si sa închideti culoarele atunci când este necesar. Cu un singur culoar deschis la un moment dat, restul spatiului poate fi utilizat în întregime pentru depozitare. 

Cu o posibilitate de alegere dintre trei optiuni de operare, actionare printr-o singura atingere si caracteristici de siguranta, ArteStore Compactus este cel mai dinamic si mai cuprinzator mod de depozitare si protejare a colectiei dvs. Optiunile de actionare includ o unitate Compactus electronica ® Dynamic XTR sau o unitate electronica Compactus® Dynamic Pro XTR si o unitate manuala Compactus® Original XTR.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.