Ghidul Serviciilor
Cabinet Medical D&g Optics Medical
inapoi la firma 2885 vizite
Poza De ce este important controlul ochilor ?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

CAND AVEM NEVOIE DE OCHELARI ?

Daca observam ca vederea noastra slabeste, ca ochii se inrosesc tot mai des sau cand ne doare capul frecvent, in cazul in care lucram in fata calculatorului sau daca avem peste 40 de ani, probabilitatea de a avea nevoie de ochelari este tot mai mare.

Cum alegem opticianul ?

Cauta in magazinele de optica specializate care garanteaza corectitudinea executiei ochelarilor conform cu reteta dvs. Increderea in opticianul dumneavoastraeste de asemenea foarte importanta.Evitati ochelarii gata confectionati din piete si magazine nespecializate care in mod sigur nu corespund cu reteta ca si valoare a dioptriei sau distantei pupilare.

De ce este important controlul ochilor ?

Un ochelar care confera o acuitate vizuala perfecta si o comoditate marita la purtare se poate recomanda numai dupa un control oftalmologic amanuntit, Rezultatul cel mai bun se obtine prin controlul manual impreuna cu aparatura digitala computerizata de ultima generatie.

Lentila clasica sau lentila de contact ?

Amandoua. Chiar si purtatorii de lentile de contact au nevoie de ochelari clasici pentru a-si odihni ochii, iar pe de alta parte, purtatorii de ochelari au nevoie de lentile de contact din cand in cand (de exemplu: in activitati sportive, sau alte activitati).

Lentila de sticla sau de plastic ?

Lentilele uzuale sunt subtiri, pastreaza proportiile naturale ale ochilor si in primul rand sunt foarte precise deoarece sunt executate sub un control foarte strict sub supravegherea specialistilor din domeniul optic. Lentilele din plastic sunt recomandate pentru dioptrii mai mari, in aceste domenii sunt mai usoare si mai estetice. in zilele noastre pe lentilele din plastic putem oferi suprafefe speciale antireflex si de durificare si o diversitate mare de culori care la lentilele din sticla sunt mai reduse.

Ce insemna straturile ?

Unul din cele mai importante straturi este cel de reducere a reflexiei adica stratul antireflex, care confera o siguranta sporita la conducerea masinii si un confort sporit la purtarea cotidiana a ochelarilor. Lacul intaritor ne protejeaza impotriva zgarieturilor si mareste semnificativ durata de viata a lentilelor din plastic.

Stratul UV protejeaza 100% ochiul de radiatiile ultraviolete daunatoare. Stratul filtrant asigura filtrarea radiatiilor albastre (daunatoare ochilor) si mareste contrastul dintre culori. Acest strat este foarte important la lucrul in fata calculatorului, la condus sau la sport.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.