Ghidul Serviciilor
Dhl
inapoi la firma 9512 vizite
Poza Logistics
Foto
Foto

Depozitare şi distribuţie

Oricare ar fi sectorul industrial în care operaţi, DHL oferă soluţii dedicate de depozitare şi operaţiuni de distribuţie pentru a vă ajuta să realizaţi scopul dvs. de servicii.

 

Servicii de Transport Terestru

DHL Freight este partenerul Dvs. pentru transporturi terestre pe teritoriul Europei, al anumitor state Commonwealth şi foste CSI, al Africii de Nord şi al Orientului Mijlociu. Asigurǎm servicii eficiente şi de încredere, atât pentru transportul intern, cât şi pentru cel internaţional.

 

Transport maritim

 

Fiind unul dintre cei mai mari prestatori de servicii in domeniul transportului maritim de conainere intregi (FCL) sau pariale (LCL) manipulam in acest moment mai mult de 2,7 millioane de TEU-ri si peste 2 millioane de metri cubi de LCL anual peste tot in lume. In mod natural expertiza noastra include manipularea profesionala a tuturor transporturilor cargo conventionale.

 

Servicii de Transport Aerian Suntem liderul mondial in transportul aerian, avand o cota de piata de 12%, de doua ori mai mult decat competitorul de pe pozitia a doua. Operatiunile noastre sunt derulate in peste 150 de tari , oferind servicii personalizate in si din toate pietele importante. DHL poate sa organizeze zboruri programate si in regim” Charter” pe o mare varietate de linii aeriene precum si servicii competitive pe propria linie aeriana. Aceasta ne face suficient de flexibili pentru a putea sprijini orice tip de client, de la cei care fac pentru prima oara transport pana la importatorii si exportatorii regulati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.