Ghidul Serviciilor
Diafan
inapoi la firma 567 vizite
Poza Interfoane/videointerfoane
Foto

Post interior audio

O tastatura TOUCH prietenoasa si intuitiva - cea mai avansata solutie de acest gen - simplifica utilizarea interfonului, fara taste blocate si usor de curatat!Tehnologia GLASS implica un stil minimalist si ofera o eleganta desavarsita.Comunicatie semiduplex.

Functii

Post interior audio Clasicul post interior audio ELECTRA, cu carcasa din ABS lucios.Butoane iluminate.Comunicatie semiduplex. Functii:

Panou exterior audio Carcasa din INOX este antivandal si ofera un aspect placut.Display electronic: solutia perfecta pentru listele de locatari din cladirile mari. Tastatura iluminata asigura vizibilitatea foarte buna pe timp de noapte, indiferent de gradul de iluminare de pe strada.Acces RFID, care permite o functionare confortabila cu tag-ul nostru de acces securizat. Imagineaza-ti ce usor ar fi sa deschizi usa cand ai de carat bagaje, cutii, etc.Gama temperaturilor de functionare: – 20° C ... + 40° CExtindere. Intregul sistem poate fi upgradat cu aprinderea luminii pe casa scarii.In plus, poate fi upgradat ulterior cu camera video. Functii:

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.