Ghidul Serviciilor
Diafan
inapoi la firma 567 vizite
Poza Interfoane/videointerfoane
Foto

Post interior audio O tastatura TOUCH prietenoasa si intuitiva - cea mai avansata solutie de acest gen - simplifica utilizarea interfonului, fara taste blocate si usor de curatat! Tehnologia GLASS implica un stil minimalist si ofera o eleganta desavarsita.Comunicatia FULL DUPLEX hands-free iti ofera mai multa libertate si elimina posibilitatea de blocare a postului datorita asezarii incorecte a receptorului. Functii BASIC:

Panou exterior audio Suprafata GLASS securizata de 8 mm si carcasa de aluminiu: o combinatie absolut inovativa de materiale nobile, ce ofera atat un design exclusivist,cat si o structura antivandal.Modul iluminat de afisare a numelui si adresei (optional), pentru o vedere cat mai buna atat pe timpul zilei, cat si al noptii. Tastatura TOUCH iluminata, cea mai avansata tehnologie in domeniu, elimina posibilitatea blocarii tastelor si a avarierii tastaturii, este usor de curatat si lasa o impresie excelenta invitatilor, vizitatorilor si vecinilor.Gama extinsa a temperaturilor de functionare: - 30° C ... + 40° CPersonalizare. Noile panouri exterioare ale gamei TOUCH LINE sunt disponibile:

Functii BASIC:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.