Ghidul Serviciilor
Dialust 2000 Impex - Producator De Panouri Sandwich Si Confectii Metalice Pantelimon / Ilfov
inapoi la firma 683 vizite
Poza Panouri agrozootehnice
Foto

Panou perete fibra sticla DESCRIERE: Panou cu o fata fibra de sticla si o fata metalica, izolate cu spuma de poliuretan, potrivite pentru construirea de pereti in constructii unde umiditatea sau agentii corozivi se gasesc intr-un procent ridicat. 

Panou cu o fata din fibra de sticla si o fata din tabla prevopsita, cu izolatie de spuma de poliuretanica, potrivite pentru construirea de pereti in constructii unde umiditatea sau agentii corozivi se gasesc intr-un procent ridicat.Fibra de sticla este rezistenta la mediul coroziv, la microorganisme si bacterii, vapori si condens, intalnite in mod constant in fermele agrozootehnice.

Panourile pot fi produse la grosimi de 50, 60, 80, 100 si 120 mm.Latimea utila: 1000 mmLungimea: la cererea clientului, restrictionata de mijlocul de transportPrindere cu suruburi autoperforante, cu saibe si garnituri de etansare.

Panou perete polistiren (EPS) DESCRIERE: Tipurile de panouri polistiren DIALUST le puteti folosi ca izolator termic, atât în constructiile noi, cât si la cele vechi. Acesta se aplica rapid si usor. 

Panourile de acoperis cu polistiren au aceleasi suprafete exterioare ca si cele cu spuma poliuretanica, respectiv tabla de otel prevopsita in camp electrostatic.

Stratul de polistiren ii confera o greutate mai mica decat a celui cu spuma poliuretanica, avand si un pret mai avantajos pentru aceeasi grosime. Panoul este profilat la partea superioara (4 cute H 32 mm situate la 334 mm distanta una fata de alta)

Panou frigorific fixare vizibila DESCRIERE: Panou frigorific cu fixare vizibila destinat încaperilor cu temperatura negativa. DIALFREDDO reprezinta o gama de panouri destinate spatiilor frigorifice industriale. 

Panou cu fixare vizibila destinat camerelor frigorifice. Rezistenta termica deosebita, rezistenta mecanica, aspect placut si instalare usoara datorita sistemului de fixare nut si feder.

DIALUST garanteaza densitatea medie a spumei în panou de 42 kg/m3.Panourile DIALFREDDO® sunt disponibile la grosimi de la 80 mm pâna la 200 mm.

PANOURI ACOPERISPanou acoperis fibra sticla DESCRIERE: Produs printr-o tehnologie speciala panoul DIALTECH a fost creat pentru a satisface nevoia de izolatie termica si pentru a asigura o rezistenta mai mare la foc. 

Panourile de acoperis cu spuma poliuretanica si fata interioara din fibra de sticla sunt utilizate la incaperile cu risc ridicat de coroziune a tablei, datorata umezelii si agentilor chimici agresivi. Domeniul principal de utilizare este industria zootehnica.

Panoul este profilat la partea superioara (4 cute H 32 mm situate la 334 mm distanta una fata de alta)

Panou acoperis polistiren (EPS) DESCRIERE: Produs printr-o tehnologie speciala panoul DIALTECH a fost creat pentru a satisface nevoia de izolatie termica si pentru a asigura o rezistenta mai mare la foc. 

Panourile de acoperis cu polistiren au aceleasi suprafete exterioare ca si cele cu spuma poliuretanica, respectiv tabla de otel prevopsita in camp electrostatic.

Stratul de polistiren ii confera o greutate mai mica decat a celui cu spuma poliuretanica, avand si un pret mai avantajos pentru aceeasi grosime. Panoul este profilat la partea superioara (4 cute H 32 mm situate la 334 mm distanta una fata de alta)

Panou acoperis G9 DESCRIERE: Panou realizat pentru garantarea izolatiei fonice si eliminarea condensului, cu rezistenta la grindina fiind un perfect înlocuitor a tablei cutate. 

DIALUST G9 – TABLA CUTATA CU IZOLATIE – un inlocuitor perfect pentru tabla cutata traditionala

DIALUST G9 este un panou sandwich de acoperis cu 9 cute, un produs inovator marca DIALUST cu o serie de caracteristici tehnice care il fac alegerea perfecta pentru o constructie de calitate. Este realizat din tabla de otel galvanizata prevopsita in camp electrostatic cu grosimea de 0.5 mm si izolatie de 10 mm de spuma poliuretanica.

Produsul garanteaza reducerea zgomotului, eliminarea condensului si o mai mare rezistenta la grindina comparativ cu tabla cutata traditionala, datorita stratului de spuma poliuretanica. DIALUST G9 este ideal pentru constructiile noi si pentru reabilitarea celor vechi, in particular pentru camere care nu necesita un grad mare de izolare termica. Se poate utiliza atat ca perete cat si ca acoperis.

Panou G9 Este ideal pentru constructiile noi si pentru reabilitarea celor vechi, in particular pentru camere care nu necesita un grad mare de izolare termica. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.