Ghidul Serviciilor
Dialust 2000 Impex - Producator De Panouri Sandwich Si Confectii Metalice Pantelimon / Ilfov
inapoi la firma 683 vizite
Poza Panouri frigorifice
Foto

Panou frigorific cu fixare vizibila DESCRIERE: Panou frigorific cu fixare vizibila destinat încaperilor cu temperatura negativa. DIALFREDDO reprezinta o gama de panouri destinate spatiilor frigorifice industriale. 

PANOU PERETE FRIGORIFIC DIALFREDDO® CU SPUMA POLIURETANICA

Panou cu fixare vizibila destinat camerelor frigorifice. Rezistenta termica deosebita, rezistenta mecanica, aspect placut si instalare usoara datorita sistemului de fixare nut si feder.

DIALUST garanteaza densitatea medie a spumei în panou de 42 kg/m3.Panourile DIALFREDDO® sunt disponibile la grosimi de la 80 mm pâna la 200 mm.

Panou frigorific cu fixare Camlock DESCRIERE: Panoul cu inchidere Camlock respinge ideea ca orice panou gros produs in metri / minut izoleaza bine si aduce in Romania practica europeana de a recomanda… 

PANOU FRIGORIFIC DIALFREDDO® CU FIXARE CAMLOCK… pentru o imbinare etansa si sigura

Panoul sandwich DIALFREDDO®cu spuma poliuretanica si inchidere CAMLOCK este destinat camerelor frigorifice. DIALFREDDO® reprezinta o gama de panouri frigorifice destinate spatiilor industriale cu temperaturi negative, avand rezistenta termica deosebita, rezistenta mecanica, cu aspect placut si instalare usoara.

Produs dupa standarde europene, panoul DIALFREDDO® cu fixare CAMLOCK intregeste gama de panouri destinate spatiilor frigorifice industriale si se impune ca cel mai bun panou din acest domeniu.

DIALUST garanteaza densitatea medie a spumei poliuretanice în panou de 42 kg/m3. Panourile DIALFREDDO® sunt disponibile la grosimi de la 80 mm pâna la 200 mm.

Ce este Camlock?

CAMLOCK reprezinta un dispozitiv de inchidere incorporat in fiecare panou care elimina practic necesitatea utilizarii suruburilorautoforantede fixare. Fixarea rapida si sigura, respectiv etansarea perfecta a panourilor sunt doar cateva dintre avantajele utilizarii sistemului de inchidere camlock. In acelasi timp sistemul ajuta la alinierea panourilor si faciliteaza procesul de montare/demontare si reansamblare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.