Ghidul Serviciilor
Diete De Slabit
inapoi la firma 463 vizite
Poza Diete de slabit
Foto

Din cele mai vechi timpuri, se stie ca merele sunt foarte sanatoase si au putine calorii, asa ca expertii in nutritie s-au gandit sa creeze chiar o dieta bazata pe aceste fructe savuroase. In cartea “Dieta cu 3 mere pe zi”, Tammi Flynn ofera cititorilor o multime de sfaturi cu privire la ce ar trebui sa manance in fiecare zi, cat sport ar trebui sa faca si, bineinteles, de ce consumul de mere este atat de benefic pentru sanatate. 

Pe scurt, beneficiile pe care merele le aduc organismului se refera la continutul ridicat al acestora – si in special, al cojii – de fibre, ceea ce imbunatateste digestia. O digestie buna inseamna o eliminare mai buna a toxinelor din organism, o piele mai luminoasa si o stare generala sanatoasa, deci dieta cu mere are avantaje complexe si pe termen lung.

Cum de functioneaza dieta cu mere?

Dupa cum veti vedea in exemplul de meniu de mai jos, dieta cu mere nu este foarte restrictiva, iar alimentele sunt destul de variate. Deci adio senzatie de infometare! Gestul de a manca un mar inainte de fiecare masa te face sa te simti satul si vei consuma mai putine alimente in timpul micului dejun, pranzului sau cinei, deci caloriile vor fi mai putine. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa te infometezi, ci vei manca mai putin, in mod natural.Dezavantajul dietei cu mere ar putea fi faptul ca este destul de monotona si te poti plictisi repede de a manca inainte de fiecare masa principala cate un mar. Insa mesele sunt echilibrate, chiar daca repetitive, asa ca nu exista riscuri pentru sanatate, daca nu suferi de nicio afectiune.

Meniu pentru o zi

Ideea de baza a acestei diete de slabit este sa mananci cate un mar inainte de fiecare masa principala a zilei (mic dejun, pranz si cina) si sa iei doua gustari intermediare, cu putine calorii. Practic, 4-5 mese pe zi iti vor tine de foame si vor asigura necesarul de calorii pentru a te simti plin de energie.

Mic dejunMarOmleta cu branzaO cana de fulgi de ovaz cu lapte degresat

Gustare½ cana de branzica de casa½ cana de iaurt degresat

PranzMarPiept de pui la gratar2 cani de broccoli pregatit la aburi½ cana de orez nedecorticat

GustareShake natural de fructe sau legume

CinaMarPeste la gratarSalata de cruditati

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.