Rosii umplute cu crema de oua
Calorii/portie: 170Timp de preparare: 20 de minuteIngrediente: 7 rosii medii, bine coapte4 oua fierte tariO legatura de ceapa verde4 linguri de iaurt degresatUn varf de cutit de sareBusuioc sau marar proaspat
Preparare: Taie capacelele rosiilor, scoate miezul si amesteca-l bine cu restul de ingrediente, pana cand obtii o mixtura cremoasa si omogena. Pune rosiile pe un platou si umple-le cu aceasta crema, apoi presara deasupra busuioc sau marar proaspat, maruntit. Aceasta reteta este un aperitiv excelent si sanatos.
File de pangasius cu mustar si verdeturi
Calorii/portie: 154Timp de preparare: 35 de minuteIngrediente:500 g file de pangasius2 lamai taiate felii2 legaturi de verdeturi de primavara (patrunjel, leurda, ceapa verde)1 legatura de usturoi verde1 lingura de mustarUn praf de sare
Preparare: Toaca marunt toate verdeturile; unge file-ul cu mustar si pune feliile de lamaie, sarea si verdeturile deasupra pestelui. Inveleste toata mixtura in folie de staniol si da la cuptor, timp de aproximativ 20 de minute. Taie file-ul in 4 portii si serveste-l la masa festiva.