Ghidul Serviciilor
Distileriile Regun
inapoi la firma 763 vizite
Poza Despre noi
Foto

Societatea DISTILERIILE REGUN a fost înfiinţată în anul 2000, având ca principal obiect de activitate producţia alcoolului etilic rafinat şi a băuturilor alcoolice, fiind, la ora actuală, unul din principalii producători de profil din România.

Acest statut este rodul unor eforturi investiţionale majore, desfăşurate de-a lungul anilor, în urma cărora DISTILERIILE REGUN dispun de o fabrică de alcool etilic rafinat, o fabrică de producţie şi îmbuteliere a băuturilor alcoolice, un laborator de analize fizico-chimice, un colectiv solid de specialişti în industria alimentară, un portofoliu de produse îndelung testate pe piaţă, pentru care se deţin mărci proprii, şi, nu în ultimul rând, de o excelentă reputaţie în lumea afacerilor.

 

Asigurarea unui flux tehnologic conform cerinţelor UE, precum şi a unor produse competitive conform standardelor internaţionale au fost preocupări preponderente ale DISTILERIILOR REGUN, concretizate în obţinerea certificărilor interne şi internaţionale: Certificare ISO 9001 - Managementul calităţii; Certificare ISO 22000 – Managementul siguranţei alimentului.

Ca urmare a auditării interne şi externe, societatea DISTILERIILE REGUN a fost acceptată în diverse organisme interne şi internaţionale: Organizaţia Patronală a Industriei Alcoolului şi Băuturilor Alcoolice – GARANT; Uniunea Generală a Industriaşilor din România - UGIR 1903; Organizaţia Patronală a Antrepozitarilor Autorizaţi – ANTRECOM; Confederaţia Europeană a Producătorilor de Băuturi Spirtoase - CEPS, Bruxelles.

An de an, DISTILERIILE REGUN au obţinut mai multe premii de excelenţă în economia românească („Marca de Aur”) pentru mărcile: FLORA - Vişinată de Ardeal, Afinată de Ardeal;CLASSIC - Crème Lichior Whisky.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.