Ghidul Serviciilor
Divin Dental- Cabinet Stomatologic- Ploiesti
inapoi la firma 571 vizite
Poza Pedodontie
Foto

Pedodontia este o specializare a stomatologiei care se ocupa cu tratamentul dintilor de lapte, respectiv tratamentul dintilor permanenti tineri ( dintii aparuti imediat dupa cei de lapte).

Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca indiferent daca dintii de lapte vor cadea pentru a lasa locul dintilor permanenti , ei nu trebuie lasati netratati atunci cand sunt cariati !

Lasati netratati, acesti dinti pot duce la aparitia unor carii din ce in ce mai mari cu pierderi de substanta dentara, la dureri si modificari ale starii generale a micutului.

Acesti dinti de lapte trebuie tratati din timp, prin simple obturatii ( plombe).

Trebuie sa incercam sa ii pastram pe arcada cat mai mult timp( aproape de perioada fiziologica de inlocuire) pentru a preveni aparitia tulburarilor de ocluzie ( muscatura) ce apar in mod inevitabil in urma unor extractii precoce.

Ei au un rol deosebit de important : acela de a mentine spatiul pentru viitorul dinte permanent.

Deasemenea dintii permanenti tineri trebuie tratati cat mai repede dupa ce a aparut caria dentara iar pentru a preveni aparitia acesteia, dintii permanenti tineri se pot sigila ( un fel de plomba care acopera suprafata dintelui si nu mai permite aparitia cariei).

Orice intrebari aveti pe tema tratarii dintilor copiilor sau daca doriti sa ii aduceti la controlul stomatologic pe cei mici, noi va asteptam cu mare drag.

Copii dumneavoastra vor beneficia de toata grija noastra !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.