Ghidul Serviciilor
Dizemanepe - Petreceri Pentru Copii, Bucuresti
inapoi la firma 167 vizite
Poza Mos Craciun de inchiriat in Bucuresti
Foto

Un Mos Craciun de inchiriat din Bucuresti, marca Dizemanepe, poate fi o surpriza minunata pentru orice copil. Sarbatorile de iarna reprezinta ocazia perfecta pentru cadouri veselie si surprize. Este probabil cea mai frumoasa perioada din an, in special pentru copii. Si, dupa cum stim, cadourile mult dorite sunt responsabilitatea Mosului. De aceea, noi venim in ajutor oferindu-va inchiriere Mos Craciun in Bucuresti la pretul de 250 lei pe ora. El vine la serbare, la gradinita, la scoala sau acasa, la domiciliu.

Mai mult, daca vreti ca distractia sa fie una pe cinste, Mosul va veni si cu ajutoarele sale de nadejde. Acestea pot fi Craciunita, Spiridus, Om De Zapada, Craiasa Zapezii si multe altele. Aceste personaje de iarna vor face atmosfera si mai frumoasa, cu jocuri, concursuri interactive, pictura pe fata sau modelaj de baloane. Pretul pentru inchiriat un astfel de personaj este promotional in aceasta perioada: costa doar 120 lei pe ora.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.