Ghidul Serviciilor
Doctor Copy Alba Iulia - Service Imprimante Si Copiatoare
inapoi la firma 1736 vizite
Poza Inchirieri echipamente de prinntare
Foto

Bizhub 250 este un echipament compact si robust care, datorita experientei si creativitatii de la Konika Minolta, satisface toate cerintele privind imaginile alb-negru. Bizhub 250 are o viteza de 25 ppm si inglobeaza un copiator, o imprimanta, un scanner de mare viteza si optional, un fax. Echipamentul a fost proiectat sa satisfaca cerintele privind lucrul in retea si comunicatiile din birou necesare mediilor de grup, precum si celor din  birorurile mici si departamente.

  ABONAMENT LUNAR INCHIRIERE BIZHUB 250            230 Lei/ luna, in care aveti incluse 5000 pagini A4. La fiecare sfarsit de luna se citeste contorul si se factureaza 230 lei+TVA, daca s-au efectuat pana la 5000 de pagini, iar daca sunt mai multe ce depasesc 5000, se calculeaza la 0.046 lei / pagina A4.           Toate costurile de intretinere sunt asigurate de noi, dumneavoastra puneti doar hartia.           Atentie! O copie executata fata-verso va fi contorizata ca 2 copii iar o copie A3 (dublul unui A4 ca dimensiune) la fel.

Pentru instalate si instruire operator se achita o taxa de 230 lei+TVA, care reprezinta chiria pe luna a XII-a din contract.

Pentru mai multe detalii contactati Doctor Copy 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.