Ghidul Serviciilor
Doctor Copy Alba Iulia - Service Imprimante Si Copiatoare
inapoi la firma 1736 vizite
Poza Inchirieri echipamente de prinntare
Foto

Conceput special pentru companiile mici sau departamentele mari de marketing si vanzari, Bizhub C300 ofera o tehnologie moderna integrataa intr-o singura platforma, care eficientizeaza la maxim lucrul in echipa. Datorita accesibilitatii si eficientei, informatiile pot fi distribuite rapid intregului grup de lucru. Fiind primul echipament multifunctional color cu finisher incorporat, ofera si avantajul de a ocupa un spatiu foarte mic.Bizhub C300 ofera functionalitati complete. Functiile complexe de arhivare, care permit stocarea si partajarea documentelor, impreuna cu capabilitatile de printare pe medii speciale sunt functii necesare intr-un birou modern si eficient. Practic, se pot printa documente alb-negru de mare rezolutie, documente color la calitate de tipar, folosind functiile de mixmedia.

 

-multibypass 250 pag.

-scan to HDD;

-scan to E-mail;

-scan to FTP;

-scan to ScanBox;

-scan to PC (SMB);

-scan to Network.

 

ABONAMENT LUNAR INCHIRIERE BIZHUB C300

 

              290 lei/ luna in care aveti incluse echivalentul a 290 lei in copii calculat astfel: 0.1 lei pagina alb-negru, 0.4 lei pagina color.             La fiecare sfarsit de luna de citeste contorul si se factureaza 290 lei + TVA, daca s-au efectuat echivalentul in pagini a 290 lei, iar daca sunt mai multe ce depasesc limita, se calculeaza la 0.1 lei/ pagina A4 alb-negru si 0.4 lei pagina A4 color.             Toate costurile de intretinere sunt asigurate de noi, dumneavoastra puneti doar hartia.             Atentie! O copie executata fata-verso va fi contorizata ca 2 copii iar o copie A3 (dublul unui A4 ca dimensiune) la fel. Functia de scanare color e GRATUITA!

 

Pentru instalare si instruire operator se achita o taxa de 290 lei + TVA, care reprezinta chiria pe luna a

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.